Sevcan62 Glchan_34 hahahah gelir mi gelir hiç belli olmaz 😂 sen nerede yapacaksın doğumu gün ne zaman
nuurmiss Maşallah🧿 Rabbim hep mutlu anlarınızı görmeyi nasip etsin🧿Analı babalı büyütmeyi nasip etsin darısı başımıza artık🤭💙
Glchan_34 @Sevcan62 Ümraniye eğitim araştırmada yapcam inşallah tanıdık var orda gün belli değil çünkü beyefendi takla atıyor sürekli geçen salı baş aşağı dönmüştü önceki hafta tersti 14.30 randevu var bakalım inşallah yine donmemistir 😂😂
cLearQueen sevgul43_ ayyy masallahhh…. o elleriniz hic ayrılmasın 🥰 Allah bize de nasip etsin inşallah amin
Basak_gunes sevgul43_ Allah analı babalı büyütsün canım benim maşallah rabbim kolaylık versin her anına inşallah ♥️
E_Duha sevgul43_ amin inşallah önceden hep kendim için dua ederdim şimdi sayılı günlerim kaldı çevremde isteyenler için bolca dua ediyorum rabbim isteyen herkese versin kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın inşallah 🤲🏻🥹🤍
basakc36 sevgul43_ Maşallah gözünüz aydın 🙏🌺 Rabbim bizlerede hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah 🙏
Cansu-2600 sevgul43_ Offf çok güzel ya gözlerim doldu Allah nazarlardan korusun darısı heycanla bekleyen bütün annelerin başına inşallah 💕
Glchan_34 @Sevcan62 baş gelişmiş doktor öyle dedi normal doğum dedi ve her an gelebilir hazırlıklı ol dedi 😂
Sevcan62 Glchan_34 evett evi her şeyi toplayıp hastaneye gitmiştim zaten içime doğmuş gibi 🥲 doktor suyu bitmiş üç tarafta sadece bir tarafta kalmış gel alalım dedi bende tamam dedim direk 🥲
Glchan_34 @Sevcan62 hadi hayırlısı olsun bakalım inşallah çok güzel geçer doğumun hikayemi bekliyorum 🥰
Sevcan62 Glchan_34 inşallah canım yazarım tabi hayırlısıyla bir atlatayım 💕 Allah hepimizin evladını bağışlasın 💕