Zeynepy ozdenarda 13. Haftada kac gramdi hatirliyomusunuz doktorum bana 60 grm dedi ama yanlis mi anladim acaba
ozdenarda Zeynepy benm o zamn hic soylemediler canm gramini 15 hafta civarnda 121 grmdi birde 17 de soyledilr 182 oldugunu sanirim miniknoldugu icin soylemiylr erken haftalarda ama bence semnkide norml cnku bebkler daha yeni basliyo kilo almaya
Esmerhatun66 Sonay Bende mumkun oldugunca yiyorum ama muz beni ishal yapti ya yedigim an wc ye kosuyorum anlamadim ki herkesi kabiz yapar beni ishal 😊yediklerim yaramiyo diye cok korkuyorum cunku ilk 3 4 ay cok bulandim hep cikardim simdi de ishal bilemedim
Sonay Esmerhatun66 masallah cnm ya boşver kilo almasınlar zaten üç tane senin için çok zor olur ... Buyuk ihtimal sezaryen olcan galiba ?
ozdenarda Edos bence kmseye gore karsilastrmamk lazm doktor normal dediyse bence bir problem yoktr yoksa doktorumz uyarrdi muhakkak bemm.doktorumda haftasyla cok uyumlu cok saglikli ddi vok sukur o yuzden de ben bakmiyrm dger insanlarn bebislernn kilolarina
Ipekokanliya [bilinmeyen] arkadaşımın bebeği de ayni sekildeydi normal doğum yapamadı ama sağlık konusundan bi sıkıntı çekmedi
Edos ozdenarda Haklisiniz aslında. Rabbim sağlık versin bebislerimize 💖 Takmicam artik😑 Gayet sağlıklı dedi doktorumuz.
ozdenarda Edos o zaman hic takma canm bak ne guzel cok sukur saglikli bebislerimz var bence doktor disinda kmseyi dinlememk lazm takipta bebisinide uzme annesi❤❤
Esmerhatun66 Sonay Elbette zor ama bende kilolari guzel olsunda kuvezde az kalsinlar diye dusunuyorum hep.evet canm sezeryanim zaten kan sulandiricida kullaniyorum sart oldu yani sezeryan
Sonay Esmerhatun66 o zaman da senşn için zor olcak eğer istiyorsan kilolu olmazlarını bol ceviz muz balık kaşar peyniri ye ☺ Hayırlısı olsun cnm maşallah kuzulara
Ecee Meka 23+2 de 850 gr dı acaba cokmu 🙄 Kaşar,tahin pekmez cok yiyorum tosuncuk olucak galiba yarıyor