56mutilk- Tbrk Ebru5234  canım benimde yorumlarmısın
Melikeyesil Hepinizin kiloları massallah cok iyi . Ne yiyosunuz ne içiyosunuz özel yaptıgınız birşeyler varmı bizde uygulayalım . Birde kav öğün yiyorsunuz günde
shdemir Melikeyesil Canım genelde kaşar ve muz diyolar bebegin kilo alması icin ama ben ikisinide cok az tükettim hamileligimin basindan beri. Muzdan zaten tiksindim. Az ve sık yiyorum genelde ama en çok tükettiğim şey portakal ve beyaz peynir diyebilirim 😊
Esmerhatun66 Sonay Hey masallah subhanallah rabbim esirgesin.ne yedin kiz bu kadar banada sole bizim.kiloya cok ihtiyacimiz var
Sonay Esmerhatun66 haftama gore normal ki cnm benim 😂 muz kaşar peynir yiyorum ama kilo için değil çok seviyorum ondan 😂 bunlarda çok kilo yapıyormuş 😏
saAyenurSarkaya Esmerhatun66 muz ve kaşar peyniri bebeğe en çok kilo aldıran şeylermiş bende düzenli günde bir tane muz yiyordum 26 hafta da gittim en son bir kiloydu😊😊
Deletedmom_879 Kizlar ben 15 haftalik olacam 13+3 iken gramımız 86 idi 12+3 iken 63dü siz benim haftalarimdan gecmis annelersiniz tecrubelisiniz benim bebegimin grami artişi nasil 🙈🙈??
Ozlemr Deletedmom_879 bana da doktor o kadar küçükken gram söylemiyordu ilk 15-16 hafta arasında söylemişti 155 gramdı onu hatırlıyorum
Werwe Edos bnce ynlışın olanilir bnm kide 17 hfta oluck 90 100 gr dedi dr muz sut cevz en iyi kilo yapan bebege🤗
Esmerhatun66 Sonay Bende mumkun oldugunca yiyorum ama muz beni ishal yapti ya yedigim an wc ye kosuyorum anlamadim ki herkesi kabiz yapar beni ishal 😊yediklerim yaramiyo diye cok korkuyorum cunku ilk 3 4 ay cok bulandim hep cikardim simdi de ishal bilemedim
Zeynepy ozdenarda 13. Haftada kac gramdi hatirliyomusunuz doktorum bana 60 grm dedi ama yanlis mi anladim acaba