Kızlar burada bir çok posta denk geldim… bende sizler gibi meraklıyım…
Hastahane nasıl? İlgililer mi?
Neden anlamıyorum ama bu hastahaneyi genelde hep kötülüyorlar.. buda bizim gibilere endişe korku bırakıyor..
Bugün detaylı randevum vardı 9.30 da .. gittim bekledim sıram geldi içeri girdim ,gayet güler yüzle karşıladılar .. karşılayan doktorum mükemmel derecede açık bakımlı birisiydi.. yani ön yargıyla belki de dersiniz ki bunun dinle imanla işi olmaz .. güler yüzle yatırdı bismillahirrahmanirahim dedi ve başladı… öncelikle ilgisiz az baktı gibi birey söz konusu olamaz çünkü yanında öğrenci de var doktorların öğretmek amaçlı detaylıca inceleye inceleye anlattı.. baktığı organlara dönüp tekrar baktı… en son kalbine sıra geldiğinde kızım göstermedi.. görebilmek için beni şekilden şekile soktu benim inatçı kız her seferinde ters döndü.. yürür yapıp tatlı yememi istedi yürüdüm tatlı yedim geldim yok …. tekrar yok yine yok her hastanın peşine tekrar tekrar alıp baktı 5 kere sedyeye yattım.. benim gibi 2 bayan daha vardı onlarda aynı bebekler kalbini göstermiyor 😄 kız kalpsiz diye karnımı dürtrr oldum tatlı yemekten öğğ geldi. Sonuç olarak 9.30 daki randevum 11.45 de son buldu, doktorum sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin allahım kalkabilirsin dedi.. Doktorlar hemşireler gayet olumlu ,güler yüzlü tatlı insanlar… her kontrolde doktorunuza randevu bulamamak da şuana kadar 3 farklı doktora randevu aldım 3 ü de sorulara cevap veriyor,ilgileniyorlar gayet şefkatliler.. 🫠
Demem o ki Allah iyi insanlarla karşılaştırsın..
Kötü tecrübesii olup kesinlikle net bir şekilde hastahaneleri kötülemeyelim.. bu hastahanede başka seçeneği olmayan hamile arkadaşlarımızı korkutmayalım… Doktor ismi vererek olumsuz öneri yapıyorsanız yapın .. ama genelleme yapmayalım.. 🩷
Ankara Etlik Şehir Hastahanesinde şuana kadar almış olduğum hizmetlerden çok memnunum.. içinizi ferahlatmak için yazmak istedim 🌸🌿
Olumlu düşünelim herkes çok güzel olsun 🤲🏻🌸