aaydingulsahhh gulezer81 dediğim gibi doktorum Sait bey ondan çok memnun kaldım ilgisinden güler yüzünden 2 kere ondan alabildim Randevum ona oluşturamayınca üzülerek Sümeyye Mermi o sait beyden de iyi Daha doğrusu ikisi de birbirinden iyiydi
bsrakkaya0 Bende orda başladım kontrollerıme 24 eylülde bende detaylı ultrasona giricem inşallah Peki cinsiyeti söylemiyorlar diolar doğru mu size söyledilermi
gulezer81 bsrakkaya0 sırayı nasıl alıyorsunuz acaba Hakkariden geleceğim Ankaralı değilim detaylı anlatabilir misiniz
aaydingulsahhh bsrakkaya0 yooo ben cinsiyetini biliyordum kız , değişiyor diyorlar diye teyit etmek istedim bebeişim gösterirse bakalım annesi dedi .. peşine kız görüyorum dedi
bsrakkaya0 gulezer81 beni doktorum yönlendirdi randevu almam için ben hastaneden aldım randevuyu siz isterseniz bi arayın 182 yi detylı ulturason randevusu veriyorlarmı bir sorun
aaydingulsahhh gulezer81 kaçıncı haftadasın bilmiyorum ama ben hastahane içinden iki ah önce almıştım 14 haftalıktım,doktorum çıkınca bankodqn detaylı için randevu al 2 ay sonrasına sonra sıkıntı yaşama bulamazsın dedi hastahanede aldım
YesimAykut aaydingulsahhh 19.haftada etlikte ayrıntılı ultrasona girdim, 21+5te bebeğin suyu bitti damarlarında direnç varmış bebeğe kan gitmedi kaybettim bebeğimi, damarlarına bakmadı doktor, hakkımı helal etmiyorum
aaydingulsahhh YesimAykut üzgünüm gerçekten ama bu doktorla alakalı hastahanelik değil. Allahım iyi insanlar la karşılaştırsın
bsrakkaya0 Yasss11 şans işi gerçekten şuana kadar bi sorun yaşamadım doguma kadar da yaşamayız inşallah