Haticenurdemir cakebabe ooo çok iyi bence doğumunuzada çok az kalmış hayırlısı ile bebişinize kavuşursunuz İnşallah
cLearQueen Haticenurdemir zaten kilolu gebe kaldım bi gebelik sekeri olunca boyle oldu. Ama boyle olmasa da hamileyim diye deli gibi yemezdim yani bana saçma geliyo 2 canlısın ye muhabbeti
Haticenurdemir cLearQueen evet aslında normal beslenmeliyiz ama bazen iştahımız çok açılıyor 😂bir orduyu yiyebilirim o an
Sedakara Haticenurdemir kızıma hamileyken 26 kilo almadım birden kilo almakda vücudumda çok çatlaklar yaptı ve veremedim cogunuda geri.. smdi oğluma hamileyim çok dikkat ettm gece acıkınca yemek yerine muz yiyip yatıyorum öyle harici pek bişi yapmadm aslnda
iremd-1798 Haticenurdemir 40+4 e kadar 2 kilo aldım. Doğum yapalı 12 gün oldu ne kadar verdim bilmiyorum en kısa süre de tartılacağım. 🌸
iremd-1798 Haticenurdemir hiç bir sağlık sorunum yoktu sağlıkla geçirdim hamileliğimi. Sadece çok afedersiniz demir ilacı kullandım o sürekli büyük tuvalete çıkardı 🥹 ondan kilo almadım
misscenger Ebruxxxx ayni durum bende de var 🤦🏻♀️ 26+5 haftalik olduk sadece 1 kilo aldım, karnım da şişti aslinda baya ama anlamadım, bebeğin kilosu iyi dedi doktor, yine de korkuyorum beslenemezse diye
Haticenurdemir misscenger eğer bebek sağlıklıysa ve sizde sağlıklıysanız bence hiç önemi yok aksine sizin yararınıza🤗
defneaslanmom Haticenurdemir 16 haftalık 53 kiloyla hamile kaldım şuan 56 kiloyum ikinci gebeliğim göbeğim 6 aylık göbeği gibi :-)
Haticenurdemir defneaslanmom genelde ikinci hamilelikte göbek çok daha erken çıkıyormuş. Sağlıklı olsun bebişte hiç önemli değil 🫰🏻🤗
Z_ulall Haticenurdemir 36 haftalığım iki hafta önden ilerliyoruz ama yarın kontrol. Var inşallah hayırlı şeyler duyarım 💙
Haticenurdemir Z_ulall sağlıkla gelsin İnşallah bebiş. Ama şükredecek çok şey var inanın geriden gelmesi çok daha kötü 😔
Bihterrr Haticenurdemir 28. Haftaya kadar 12 kiloydu. Sonra şekerden dolayı diyete başladım 4 kilo verdim 1 haftada. 31 haftada hala 10 kilo ile kaldım
Haticenurdemir Bihterrr aslında şekersiz beslensek hepimiz fit kalırız ama nefsimize malesef sahip çıkamıyoruz 😔
Gzd5 Haticenurdemir rakam olarak bence çok değil ama görüntünü bilemem bende 30. Hafta bitmek üzere 7kg almışım ama görüntüm çok şükür iyi. Neredeyse 8 aylık hamileyiz ve 7 8 kg asla çok değil tabiki. İnsanlar 15 20 kg alıyor böyle giderse toplam 10kg falan alırız max 🥰
Haticenurdemir Gzd5 12-14 bulur diye düşünüyorum çünkü bu haftadan itibaren bebek hızla kilo alıyormuş tabi bende 10 kg ile bitirmek isterim🫰🏻