Haticenurdemir M_glsm herkesin bünyesi farklı demekki bendede tam tersi oldu 5 aylığa kadar hiç kilo almadım ondan sonra biranda aldım aman canımız sağolsun
M_glsm Haticenurdemir evet gercekten oyle. Tabii canim hamileliktete kilo almiyacaksak baska ne zaman alicaz🤫🤭 yeterki bebislerimizi sap saglim kucagimiza alalim🥰 kilolar alinir da verilir de🥰
aysenuraydin2 Haticenurdemir bir şeye dikkat etmedim bilmiyorum nasıl böyle oldu ama ben hamileyken çok kilo almıyorum zaten emzirme döneminde çok alıyorum ne yazık ki 😂
Haticenurdemir Kaderozy bence çok iyi doğumunuza az kalmış kilolar bir şekilde gider bebişlermiz sağlıklı doğsunda🫰🏻
Haticenurdemir sltn2686 sağlıklı beslendiğiniz sürece sıkıntı yok bence. Sadece abur cubura çok düşmeyin bence. Bol bol yürüyüşle desteklerseniz eminim sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz hakkınızda hayırlısı olsun 🤗🫰🏻
Haticenurdemir sibellalala doğru söylüyorsunuz genetik ve kiloya göre değişiyor ama yinede çok iyi ilerlemişsiniz 🤗
Haticenurdemir M4242 herkesin genetiğine ve hamile kaldığı kiloya göre değişiyor. Kendinizi mutlu hissetmeniz en önemlisi bence🫰🏻
M4242 Haticenurdemir tabi ki öyle benim için önemli olan bebeğim beslenmesi iyi olsunda 🙄800 gr az mı bilemedim doktor haftasına göre iyi dedi ama yine kafamda soru işaretleri
Haticenurdemir prenseshanim999 bende salı günü kontrole gidicem ama bence iyi gibi tabi bebekten bebeğe değişebiliyor
Haticenurdemir Zg99 bence çok iyi asıl son ay kilo alınır diyorlar ama bebişlerimiz sağlıklı olsunda gider bir şekilde 🤗🫰🏻
Haticenurdemir boraninannesi_ sağlığınız yerindeyse bebektede bir sıkıntı yoksa verilir kilolar İnşallah 🫰🏻🤗
Haticenurdemir cakebabe ooo çok iyi bence doğumunuzada çok az kalmış hayırlısı ile bebişinize kavuşursunuz İnşallah