Haticenurdemir misscenger eğer bebek sağlıklıysa ve sizde sağlıklıysanız bence hiç önemi yok aksine sizin yararınıza🤗
Sedakara Haticenurdemir kızıma hamileyken 26 kilo almadım birden kilo almakda vücudumda çok çatlaklar yaptı ve veremedim cogunuda geri.. smdi oğluma hamileyim çok dikkat ettm gece acıkınca yemek yerine muz yiyip yatıyorum öyle harici pek bişi yapmadm aslnda
Haticenurdemir Sedakara doğru söylüyorsunuz aslında sağlıklı beslenmek yeterli biz gördüğümüz her şeyi yemek istiyoruz maalesef 🫢
Haticenurdemir defneaslanmom genelde ikinci hamilelikte göbek çok daha erken çıkıyormuş. Sağlıklı olsun bebişte hiç önemli değil 🫰🏻🤗
Haticenurdemir Z_ulall sağlıkla gelsin İnşallah bebiş. Ama şükredecek çok şey var inanın geriden gelmesi çok daha kötü 😔
Z_ulall Haticenurdemir evet çok haklosnız asla üzülmüyorum aksine mutluyum bebeği beseleyebiliyırum iyi gerçekten geriden gelme gibi sorun yaşıyan annelere Allah sabır versin
Buserk Haticenurdemir 36. Haftada benim de öyleydi. Dün 38 kontrolünde tam haftasıyla uyumlu dedi doktorumuz. En son zamanda onların da kilo alımı büyümesi vs yavaşlıyormuş ya baya o sebepten sanırım
Haticenurdemir Bihterrr aslında şekersiz beslensek hepimiz fit kalırız ama nefsimize malesef sahip çıkamıyoruz 😔
Bihterrr Haticenurdemir tatlı kaşığı görünce bile canım tatlı istiyor valla hamileyken daha da zor oluyor bebeğim için dayanıyorum 🥹 ama şekeri kesince ne ödem ne şişlik kaldı gerçekten rahatladım
Haticenurdemir Gzd5 12-14 bulur diye düşünüyorum çünkü bu haftadan itibaren bebek hızla kilo alıyormuş tabi bende 10 kg ile bitirmek isterim🫰🏻
iremd-1798 Haticenurdemir hiç bir sağlık sorunum yoktu sağlıkla geçirdim hamileliğimi. Sadece çok afedersiniz demir ilacı kullandım o sürekli büyük tuvalete çıkardı 🥹 ondan kilo almadım
iremd-1798 Haticenurdemir herkes de farklı etki ediyor demek ki. Normalde kabız yaparmış ama bende öyle olmadı. 66 ile hamile kaldım 68 ile doğuma alındım 🌸
M_glsm Haticenurdemir evet gercekten oyle. Tabii canim hamileliktete kilo almiyacaksak baska ne zaman alicaz🤫🤭 yeterki bebislerimizi sap saglim kucagimiza alalim🥰 kilolar alinir da verilir de🥰
Haticenurdemir Glchan_34 çok az kalmış doğuma bence doğumdan sonra hepsi gider siz ve bebiş sağlıklı olsun yeter🫰🏻