Kaderozy Haticenurdemir 36+3 günlüğüm kilomda su şekilde 57.52.67 olarak ilerliyorum tam olrak kaç kilo almış oluyorum 10.15
Haticenurdemir Kaderozy bence çok iyi doğumunuza az kalmış kilolar bir şekilde gider bebişlermiz sağlıklı doğsunda🫰🏻
Kaderozy Babymom07 benim. 3. Gebeliğim ucundede hicbirsey sürmedim catlagimda yok göbek deligi etrafında biraz çizikler var onlarda kayboluyor doğumdan sonra çok ince çizgi halinde
sltn2686 Haticenurdemir 17 haftalık en az 3 kilo aldım , son zamanlar iştahım açık korkuyorum çok alıcam diye 🥲
Haticenurdemir sltn2686 sağlıklı beslendiğiniz sürece sıkıntı yok bence. Sadece abur cubura çok düşmeyin bence. Bol bol yürüyüşle desteklerseniz eminim sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz hakkınızda hayırlısı olsun 🤗🫰🏻
sibellalala Haticenurdemir 36 haftalığım 4- 5 kilo aldım. İnşaAllah daha almam. Kilolu başladım gebeliğe. Kilılu olanlar daha az kilo almaya meyilli oluyor
Haticenurdemir sibellalala doğru söylüyorsunuz genetik ve kiloya göre değişiyor ama yinede çok iyi ilerlemişsiniz 🤗
Haticenurdemir M4242 herkesin genetiğine ve hamile kaldığı kiloya göre değişiyor. Kendinizi mutlu hissetmeniz en önemlisi bence🫰🏻
Darkparadisee M4242 benimde 25 +2 bende 7 kilo aldım , bebekte 750 gr doktor bebegin kilosuna gayet normal diye söyledi kontrolde
Haticenurdemir Zg99 bence çok iyi asıl son ay kilo alınır diyorlar ama bebişlerimiz sağlıklı olsunda gider bir şekilde 🤗🫰🏻
Haticenurdemir Evhamlikurabiyeanne yaa bunu ilk defa duydum aslında kilo almak sorun değil de vücudun çatlaması insanı üzüyor 😔
Haticenurdemir Ebruxxxx bende 5.aya kadar pek hatta hiç kilo almadım ama sonra biranda aldım 2 ayda 8 kilo aldım nerdeyse sağlıklı olması en önemlisi 🥰
Haticenurdemir Nes7616 ilk gebeliğim ondan telaşım sanırım aslında kilo sorun değilde çatlamadık yer kalmadı 😣
Haticenurdemir eozlem genetik demekki ne yaparsak yapalım çatlıcaz 😣hayranım 10-15 kilo alıpta hiç çatlamayanlara
Balyanaklikoalam Haticenurdemir kusma döneminde 45 e düştüğüm için sanırım o şekilde oldu ama merak etmeyin az da olsa çok da olsa hepsi gidiyor bir şekilde 🌸 su an mesela daha hızlı alıyorum tamamen 51le kaldim 55 oldum bile 20. Haftada 😏
Z_ulall Haticenurdemir 36 haftalığım iki hafta önden ilerliyoruz ama yarın kontrol. Var inşallah hayırlı şeyler duyarım 💙
Haticenurdemir boraninannesi_ sağlığınız yerindeyse bebektede bir sıkıntı yoksa verilir kilolar İnşallah 🫰🏻🤗
Haticenurdemir BebekHrcn hayırlısı olsun inşallah benimde salı günü 31 haftalık oluyor kontrolüm var doktor kontrol edecek 🤗
Haticenurdemir Buserk bence çok iyi siz hiç almamış gibi bir şeysiniz. Ben 31 haftada okadar almışım 🫢
Buserk Haticenurdemir Ay bu cevap da beni çok mutlu etti ben zaten kilolu hamişleedenim,85.5 ile hamile kaldım. Hoş sağlıklı olalım da bir şekilde gider elbet ama insan bazen kafaya takıyor ister istemez