Merve-dmr Haticenurdemir bende 59 la hamile kaldım ilk zamanlar mide bulantısından 1 kilo verdim dahada almadım 😄
Evhamlikurabiyeanne Cok kilo alanlar dkgumdan sonra hemen veriyor cok degil bence ama cok olsa da hic sorun etmeyin.Ben hic kilo almiyirum hamileliklerimde ama sonradan şisiyorum hamileyken şisip sonrasinda vermeyi tercih ederdim
Haticenurdemir Evhamlikurabiyeanne yaa bunu ilk defa duydum aslında kilo almak sorun değil de vücudun çatlaması insanı üzüyor 😔
Ebruxxxx Haticenurdemir 23 hastalığım hiç kilo almamışım bende korkuyorum bebek kilo almıyorum diye doktor iyi durumu dedi anlamadim
Haticenurdemir Ebruxxxx bende 5.aya kadar pek hatta hiç kilo almadım ama sonra biranda aldım 2 ayda 8 kilo aldım nerdeyse sağlıklı olması en önemlisi 🥰
misscenger Ebruxxxx ayni durum bende de var 🤦🏻♀️ 26+5 haftalik olduk sadece 1 kilo aldım, karnım da şişti aslinda baya ama anlamadım, bebeğin kilosu iyi dedi doktor, yine de korkuyorum beslenemezse diye
Nes7616 Haticenurdemir valla veriliyo doğum sonrası o yüzden hiç takmıyorum sıfır mide bulantısıyla aşırı iştahla başından beri yiyorum iyi yine bence 🤣
Haticenurdemir Nes7616 ilk gebeliğim ondan telaşım sanırım aslında kilo sorun değilde çatlamadık yer kalmadı 😣
Haticenurdemir eozlem genetik demekki ne yaparsak yapalım çatlıcaz 😣hayranım 10-15 kilo alıpta hiç çatlamayanlara
Happy-melek1997 Haticenurdemir bende 17+3 haftalığım 5 kilo aldım fazla mı normal mi bilemiyorum ilk gebeliğim kaçla biter bilemiyorum ama daha alırm gibi geliyor 🤭😑
bubuiledudu Haticenurdemir 24.haftadayim 3 kilo aldım bakalım 3.trimesterda napcaz inşallah çok almam
Sedadvc Haticenurdemir inşallah gecmeyiz. Daha da baya var doğuma. Ekmeği azalttım bakalım işe yarayacak mı 🙄
Balyanaklikoalam Haticenurdemir 48 le hamile kalıp 58 ile doğuma girdim doğumdan çıktığımda 51 kiloydum
BebekHrcn Haticenurdemir 31 haftalık 2 kilo vermişim 68 le hamile kaldım 66 kiloydum 31. Haftada şu an 32 haftalık olduk kilo aldım mı bilmiyorum ☺ ayın 16 sı tekrar kontrolüm var
Haticenurdemir BebekHrcn hayırlısı olsun inşallah benimde salı günü 31 haftalık oluyor kontrolüm var doktor kontrol edecek 🤗
Haticenurdemir Buserk bence çok iyi siz hiç almamış gibi bir şeysiniz. Ben 31 haftada okadar almışım 🫢
Babymom07 Haticenurdemir ben hiç sürmedim o yüzden bilemiyorum ama sürsem de fayda etmezdi diye düşünüyorum annem de çatlamış çünkü. Olsun ya üzülmeyin içimizde can büyüyor. En kötü lazerle silinir. 🥲
Kaderozy Babymom07 benim. 3. Gebeliğim ucundede hicbirsey sürmedim catlagimda yok göbek deligi etrafında biraz çizikler var onlarda kayboluyor doğumdan sonra çok ince çizgi halinde
M_glsm Haticenurdemir 24+5im 9 kilo aldim😂😂😂 ben ilk aylarda cok aliyorum sonradan yavasliyo ilk gebeligimde toplam 9 kilo almistim 6 aya kadar sonrasinda durmusdu bundada insallah oyle olur😅
Haticenurdemir M_glsm herkesin bünyesi farklı demekki bendede tam tersi oldu 5 aylığa kadar hiç kilo almadım ondan sonra biranda aldım aman canımız sağolsun