Lydia24 Ramerya Benimde aynı şekilde 25 Eylül doktorun verdiği tarih. Günün de veya geç olursa terazi, erken olursa başak :)
ZeynepDuru17 Mervecimmm o kısmı farketmedim ama başlık burcu ne oldu ne oalcak olabilirdi neyse bakalım
Zaman_35 Benim ki çok sınırda 36+5 hafta ve sonrası gelirse Başak ama 36+3 de gelirse Aslan hatta öyle ki 2-3 günlük fark var arada hangisi olursa artık 😅
ggmom 03Guitars benim de öyle aşağı da akrep yukarı da 😄ilk oğlum başak çok uyumlu sakin bir bebekti akrep erkeği için gözümü çok korkutuyorlar 🤪🦦
HmerveK ggmom candır💙En zeki burçtur. Kolay kolay kanmaz ve özgüvenlidir. Kim ne diyor bilmiyorum ama akrep burcu olmak her yiğidin harcı değildir😀👍💙
ggmom Nes7616 diğer çocuğunuz da akrep olsun istiyorsunuz ya iyi yanları neler yada zor yanları onu merak ettim bana hep çok zor cocuklwr diye korkutuyorlar kendim yengecim iyi anlasirim diye düşünüyorum ama başak burcu oglumdan sonra akrep oğlanı düşündürüyor 😄
emel16 Cerenyagmur başak erkeği mi:) inanılmaz derece de titiz düzenli kendi böyle olduğu gibi etrafındakilerinde böyle olması gerektiğini düşünen kendinden bi tık titiz ve düzenli olmadığını düşündüğü kişileri pasaklı ilan eden bu konuda hayatı zorlaştıran ilginç bir burç:) başka özelliklerini bilmiyorum:):))
ggmom emel16 oğlum başak burcu bebekliginde nerdeyse hiç aglamadi çok sakin ve uyumluydu dediğinin doğru olduğunu kabule ttiyse asla başka birşeye ikna edemezsin inatci ve çok merhametli bebeklere hayvanlara karşı çok duyarlı yardımsever duygusal biraz kırılgan zeki on sarki ezberler ama istemezse asla soyletemezsin öyle bir sürüm 😄
Nes7616 ggmom başak erkeği çok gıcıktır muhtemelen akrep daha iyi olacak ikinizde su burcusunuz zaten anlaşırsınız :) benim akrep çok akıllı uslu maşallah valla öve öve bitiremem o kadar söyleyeyim ne üzer ne yorar çok akıllı bi çocuk inşallah hayırlı evlatlarımız olsun öyle dua edelim hep
Fatma96 ggmom valla akrep bi görümcemde sonra eltimde var 2 side kız aman aman diyorlar korkutmak gibi olmasın tabi her çocuk bir olmaz ama kök söktürüyorlar aşırı inatcı laftan anlamaz hareketli kışkırtma seven tipler
emel16 Bizde oğlak , cinsiyet henüz belli değil kız galiba, hem kız hem erkek oğlak bebekleri olan var mı :)
58Vildan emel16 erkek benim oğlum oğlak burcu toprak burcu sıcak kanlı oluyor gülmeyi oyunu teması sever sadece inatlaşmayıp ortak nokta araman gerek yoksa çekilmez olabilir 🫢 ablamın kızı oğlak burcu aynı özelliklet onda da var kızlar biraz daha cadı oluyor inatlarından 🫣
emel16 ggmom yaaa o sanırım şimdi ki çocukların hepsinde var:) kızım ikizler burcu o da öyledir fikrini değiştiremezsin bir karar verdiyse etrafta bazen ayyy ne inatçı diyorlar inatçı değil Aslında kararlarının arkasında durur diyorum :)
Tuzlimon1 ggmom ya bu kadar mı benzer? Benim oğlumda başak aynı anlattığınız gibi 😂 Şimdi ikinci oğluma hamileyim oda akrep olacak korkuyorum şimdiden akrep burcu düşündürüyor 😂 ben yengecim iyi anlaşırız diye düşünüyorum ama bakalım neler göreceğiz 😂😂
Zaman_35 Kızlar benim mesleğim astroloji küçük bir bilgi vereyim bebeklerimiz 3 yaşına gelene kadar Ay burcu özelliğini taşırlar 3 yaşından 7 yaşına kadar Merkür burcuna geçer 7 yaşından sonra Güneş burcuna geçerler 😇 o yüzden güneş burcu özellikleri ile küçüklük halleri arasında fark olabilir sevgiler 🥰
Delice_zeytin myavocado ay benimde öyle ama aslan erkeği mi başak erkeği mi olsa bilemedim hangis daha iyi göreceli 🤩
myavocado Delice_zeytin sdjdjdjd kesinlikle ya, Başak kadınını çok severim detaycı titiz oluşunu ama bir kadar titiz erkek zor olabilir 😅
Zeyy04 Ay herkes başak doğuruyor kızzzz 🤭🤣 benimki de başak olacak büyük ihtimalle 🙄 annem başak ve temizlik hastası neredeyse 🤣 ben koçum eşim oğlak 🫠
ggmom Nes7616 hiç gıcık değil kızz ergenliginde ne olur bilmem iki arkadaşım var birinin kızı birinin oğlu akrep yandın sen diyor 😄