Aysu1307 myavocado benimde 34+2 ismi aslan olacak Burcu’da aslan olsun istiyorum ama bakalım olur mu 22 Ağustos tam 37. Hafta oluyor :)
ggmom Delice_zeytin aslan burcu çocuk nasıl bilmiyorum ama büyüğü ile anlasamazdim ben hele kadiniyla😄
myavocado Delice_zeytin sdjdjdjd kesinlikle ya, Başak kadınını çok severim detaycı titiz oluşunu ama bir kadar titiz erkek zor olabilir 😅
ggmom Nes7616 hiç gıcık değil kızz ergenliginde ne olur bilmem iki arkadaşım var birinin kızı birinin oğlu akrep yandın sen diyor 😄
Cerenyagmur Nedense başak erkeğinden ziyade aslan erkeği hep daha iyi gibi geliyor bana ama bakalım 😂
58Vildan Eşimi oğlak burcu seçtim kendimde oğlağım ilk oğlum başak ikinci oğlak üçüncü de nasipse oğlak olacak 😍 çok seviyorum burcumu neyseki büyük oğlumunda yükselende yakaladım 😂 evde 4 inatçı keçiyiz şuan 🫢
Zaman_35 Delice_zeytin Aslan da Başak da güzel özellikleri olan burçlar ama Aslan derim daha atletik, daha canlı daha öz güvenli oluyor 😅
Gamzee35 Cansunisa ben yengeç burcuyum su grubuyum eşim akrep oda su grubu doğacak bebeğimizde su grubu olursa fena olmaz 🫠
Zaman_35 Delice_zeytin çok fazla inatçı dediğim dediktir aşırı pahalı şeylerden hoşlanır uygun ve sade şeylerden hiç haz etmezler bir de gösteriş severler elinde olmayan parayı hacar sürekli övülmek ister 😅