Ramerya Silacavdar başak biraz takıntılı ve titiz diyollaaa😄 ama başağın kızları iyi oluyo bence terazi hakkında bilgim yok😄
Jasmine_can Silacavdar terazi nasıl acaba? Bizimki de erken gelcem ben demezse terazi olacak inşallah. Başak nedendir ben de istemiyorum 🤔
Mervecimmm Yesimdeniz okurken hay maşallah demekten kendimi alamadım. Ben 2. ‘Yi nasıl doğuracam diye düşünürken. Allah hepsini size bağışlasın 🤲
Gamzee35 Cansunisa ben yengeç burcuyum su grubuyum eşim akrep oda su grubu doğacak bebeğimizde su grubu olursa fena olmaz 🫠
Kittennn 37+0 ım ayın 23 üne kadar doğdu doğdu o zamana kadar aslan ondan sonra başak bakalım normal doğum istiyorum 😁
Nes7616 Deryadgm valla çok iyi bununda akrep olmasını istedim ama tutturamadım terazi olacak azıcık geç olsaydı 2 hafta falan akrep olacaktı ama işte 🤣
Deryadgm Nes7616 yaa bende terazi kızı olmasını istiyorum ama kısmet bakalım 24 ekimden önce gelirse terazi olabilir
Mervecimmm Ayse0575 deme öyle deme. Evde bir yengeç var bir de yanına balık gelecek yüksek ihtimalle ama iki burç çok iyi anlaşırmış 🥰
Ebrucar Fasulyelendikk ay ben de aslan olsa daha iyi olur diye düşünüyorum. Başak tanıdıklarım var ve çok geri zekalılar asla laftan anlamıyorlar burnunun dikine gidiyor kafa şişirıyorlar. Hem fikir sorup hem alakasız şeyler yapıyorlar cidden çok yorucu tipler. Herkes aynı mi bilmiyorum ama onlar yüzünden başak istemiyorum nolur iyi yönü varsa söyleyin korkuyorum başak olursa diye 😓
HmerveK myavocado Eşim aslan burcu benim de ay burcum aslan🦁Aslan olursa evde 3 aslan olacak sorun değil☺️ Başak olması da güzel olur. Bilimsel yapılan çalışmalarda en zeki çocuklar eylül ayı doğanlarmış. En sportmen çocuklar ise ağustos ayı doğanlarmış. Bu şekilde bakınca 2 taraflı kazanıyoruz. Bakmayın şanslı anneleriz 😀 Sağlıkla gelsinler yeter 🙏
celileturk HmerveK en zekiler kova burcu olanlar diye biliyorum bende 😂 benim oğlum da başak olacak kızım kova burcu. Burundan biri doğruysa iki yandan da şanslıyım demektir 😂 ama kızım gerçekten çok zeki. 3,5 yaşında kendi çabasıyla okuma yazma öğrendi.