Tugba1tugba MerveA2020 Betül hanıma randevu bulabiliyor musunuz ben bulamıyorum acaba ayrıldı mı diye düşünmeye başladım. Çağsuya geçme ihtimalim var demişti bana. Kaç haftalık oldu sizin
MerveA2020 Tugba1tugba Ben ilk defa geçtiğimiz çarşamba günü gittim zaten devlette randevu zor bulunuyor bu bölüme o yüzden bir daha gitmeyeceğim
Tugba1tugba MerveA2020 bende bir kere gittim sonra yok acaba ayrıldı mı diye düşündüm Gökçe Gökkaya nasıl bi bilginiz var mı
Rah3 MerveA2020 öyle rand3vu çok sıkıntı talep oluştur dan yada gece gündüz takip edeceksin yoksa ben 2 ay hiç bulamadım bütün doktorları denedim denemedim kalmadı sevgi selene de gittim
MerveA2020 Tugba1tugba Diğer doktorları hiç bilmiyorum ilk defa Betül hanımı demedim o da cinsiyet öğrenmek için ama göstermedi 😅
Tugba1tugba MerveA2020 ay benimde 35 haftalık oldu ama doktor bulamadım :( sevgi hanımdan çok memnundum keşke ayrılmasaydı napıcam bilemedim
Tugba1tugba Rah3 hmm doldu ozaman. Sizin bilginiz var mı ayrılıyor mu Betül hanım. Gökçe Gökkaya iyi değil mi
Rah3 Tugba1tugba ben polis çevresinden normal çevreden hep mustafa hocaya talep görüldüğü için tarcın ettim çok güzel anlatıyor ve iyi takip ediyor
Tugba1tugba Rah3 çağsuya geçme ihtimalim var konuşuruz bidaha ki randevu da dedi ama randevu bulamadım :(
Rah3 Tugba1tugba betül hanim bana 3 hafta sonra gel dedi 8 hafta olmuş oluyor sorarım ben isterseniz yazarım burADAN
Rah3 Tugba1tugba yok ben devlette diğer doktorları önermiyorum melih hocayı çok duydum o kadar bide araştırmada fikret gökhan göynümer hocayı duydum
Tugba1tugba Rah3 bende ağrım olduğunda bir kere gittim Mustafa beye ilgili gibiydi ama emin olamadım çok ısınamadım sanki
Rah3 Tugba1tugba yok o etmiyor gerekiyor betül hoca birde aklında bulunsun ilk 3 ay harici ne devlet ne araştırmadaki doktorlar takip etmiyor gebeyi sorumluluk almıyorlarmış