Rah3 Daha önce Mustafa beyde doğum yaptım gayet memnundum , şimdi tekrar hamileyim ve yine aynı doktora gidiyorum. Betül hanımla ilgili de iyi duyumlar aldım ve bi kere muayeneye gittim ancak devlet hastanesi ortamından dolayı bir daha gitmeyi düşünmüyorum

Rah3 Hiç bilmiyorum ihtiyacımız olmadı , eğer yoksa da sevk ediyorlardır muhtemelen

• Rah3 bunu yanıtladı.

Rah3 1hafta önce tam net değil ama en geç dedi 2 hafta sonra gel netlestirelim dedi .

Rah3 Hakkınızda hayırlısı olsun sağlıkla doğurun inşallah 🥹

• Rah3 bunu yanıtladı.

Rah3 tam aradığım post bende devlette Betül nur çobana gidiyorum çağsu da sevgi sevene ama sevgi hanım çağsudan ayrılıyor. İkinci sezeryan olacak benm de nerde olucam hala karar vermedim 35 haftalık oldu. Betül hanımında devletten ayrılma ihtimali varmış sanırım

MerveA2020 Betül hanıma randevu bulabiliyor musunuz ben bulamıyorum acaba ayrıldı mı diye düşünmeye başladım. Çağsuya geçme ihtimalim var demişti bana. Kaç haftalık oldu sizin

Tugba1tugba Ben ilk defa geçtiğimiz çarşamba günü gittim zaten devlette randevu zor bulunuyor bu bölüme o yüzden bir daha gitmeyeceğim

MerveA2020 bende bir kere gittim sonra yok acaba ayrıldı mı diye düşündüm Gökçe Gökkaya nasıl bi bilginiz var mı

Tugba1tugba Diğer doktorları hiç bilmiyorum ilk defa Betül hanımı demedim o da cinsiyet öğrenmek için ama göstermedi 😅