Gamzebz esrbdk evet silik gibi ama test markasından dolayı emin olamadım yarın bidaha yapacağım bakalım
Gamzebz erikarpuz yarın tekrar yapacağım yine silik yada ikinci Bi çizgi görürsem başka marka alıp ertesi gün tekrar yaparım yada bat beklerim sanırım ama çok aşırı ağrı var kasıklarımda
Dilaralav Yektek22 ben de aynı şekilde hatta idrar testim negatif çıkınca bugün kan da verdim ama yine negatif çok üzüldüm 😔
shrnur Yektek22 benim aynı canım sat 15 Temmuz bat 13 Ağustos Çarşamba günü test yapmayı düşünüyorum çünkü çok heyecanlıyım duramıyorum 😂
Senonif 28’i yumurtlamam yarın test yapacağım atarım size de 🙃 cenazemiz var yola gideceğiz ondan varsa öğreneyim inşallah vardır
Dilekulgtt Gamzebz en iyisi kan vermek dunku test sıkıntılı olabilir canim resimdede tuaf gorunuyordu
gizemmmcns Dilekulgtt dayanamadım valla ya ama ama cuma yapcam cumada çıkmazsa yapmıycam bi süre insan üzülüyor böyle acele edip çıkmayınca 😞
Dilekulgtt gizemmmcns dogru soyluyorsun boyle kendimizi yıpratıyoruz. Gecen aylarda kac test harcadim pozitif cikacak diye ama bu ay bekliyorum cunku stres bizj yıpratıyo
gizemmmcns Dilekulgtt evet ya neyse cuma yapcam sonra tutcam kendimi daha erken pozitifi görürürüz inşallah 🥰