Dilekulgtt gizemmmcns korunmayi yenimi biraktiniz canim insallah olur gonlunce bende 1 yil gecti oyle dusunmustuk suan 5 yasinda kizim kardeş dusunuyoruz ona 9 aydir deniyoruz
Dilekulgtt gizemmmcns olur canim pozitif düşün surekli kafaya da takma 😇 ben ilk gebeligimde korunmayi biraktik ama bebek kafasi yoktu bizde mucize oldu bizede ama bu sefer nedense cok takintili oldum. Cunku zaman gectikce olmadikca insan dusunmeden edemiyo
gizemmmcns Dilekulgtt doğru haklısın gerçekten işte bence taktığımız için de olmuyor olabilir akışına bırakmak lazım biraz belki zamanı değildir en doğru zamanda gelir inşallah inanıyorum 🌸
Gamzebz Kızlar ya ben dayanamadım yine yaptım da çok silik bişey gördüm resimde belli oluyor mu bilmiyorum
Kucuk_dunyam Bu sabah bende tekrar yaptım negatif artık umudum bitti yok heralde kaç kere denedim hep negatif çok morelim bozuk belirtilerimde azaldı çünkü 😥
Gamzebz Kucuk_dunyam canım bende sabah yaptım tek çizgi çıktı hatta bugün kasık ağrım göğüs ağrım da azalmıştı bende dedim yok sanırım diye sonra bidaha test alıp denedim çok silik çıktı gibi geldi bana
Yektek22 Gamzebz yumurtlaman hangi gün oldu birde. Bence var yarın sabah ilk idrar ile tekrar et ona göre kan verirsin