Dilekulgtt Yektek22 bende 27 temmuz yumurtlama gordum ve hala bekliyorum yumurtlamadan 14 gun dolsun bu sefer acele etmeyecegim test yapmak icin strese girmek hic istemiyorum artik
Dilekulgtt Yektek22 burda okdar kisi rastaladim ki negatif gorup pozitife donen o yuzden umudumuzu kaybetmeyelim stres hic yapmayalim nasip edecek olan rabbim.
erikarpuz Yektek22 ya erken galiba benim sat 10 temmuz uygulama yumurtlamaya 25-26 temmuz diyordu benim tek ilişki oldu 25inde daha denemedik test yaptım da çıkmadı cumayı bekleyeceğim test yapmak için
Kucuk_dunyam Yektek22 seninle aynı günlerimiz canım ben bugün yaptım ama şansıma test bozuk çıktı morelim bozuldu yarın tekrar yapmayı düşünüyorum
Anonimanonim Yektek22 ben yaptım 6 gün var negatif henüz ama bence erken yapıyoruz üzülmeyelim bizden daha önce yumurtlama görenler adetine 2-3 gün kala az belirgin silik çizgiyle öğreniyor
shrnur Yektek22 benim aynı canım sat 15 Temmuz bat 13 Ağustos Çarşamba günü test yapmayı düşünüyorum çünkü çok heyecanlıyım duramıyorum 😂
Gamzebz Kızlar benimde bat 10 ağustos yumurtlama günü 27 temmuz bugün test yaptım ikinci çizgi silik gibi ama yaptığım test markasından dolayı çok güvenilir değilmiş sanırım iki tane almıştım bide sabah tekrar yapacağım bakalım değişen bişey olacak mı