Mom69 Kadertopal geçen hafta 31de makat geliş yüzde 90 dönecek dedi ilk dogumum normal bu arada bu hafta gittim bebeğim dönmüştü 32+3
Kadertopal @Mom69 benimde ilk doğumum normal oldu bunuda normal olsun istiyorum hayırlısı pazartesi gidicem bakalım dönmüşmü miniğim 😊
Mom69 Sibel3434 evet karnımın üstü taş gibiydi göbeğim taş gibiydi dönünce karnım yumuşadı ordan anladım
Sibel3434 Benım de daha dönmemiş döner dedı doktor tekmelerını alt tarafımda hissediyorum kasılma felan olunca ayakta duramıyorum
Kadertopal @Sibel3434 evet bende hissediyordum teknelerini alt tarafımda ama şuan hissetmiyorum dönmüşte olabilir diye düşünüyorum 😊
Gulgnl Kadertopal benimd tersti 31 de döndü benim bi arkadaşımın 37 de döndü ilaç filanda vemişti doktor bence bekle erken davranma
Kadertopal @Gulgnl Yok zaten erken davranmıcam bir sıkıntımız olmazsa 40 haftaya kadar beklicem bazen bebekler tam doğum sırasında da dönüyormuş sanırım ama tabi dönmezsede yapacak birşey yok 😊
Kadertopal @Damla_pelin evet geç dönen bebişler oluyormuş bakalım hayırlısı belki benimki de geç döner 😊
Ebrar_eslem4 Kadertopal Kur’an’ı Kerimdeki 14 secde ayetlerini okuyun her okuduğunuzda secde yapın bebek dönüyor biiznillah