Kadertopal Selam hanımlar bebeğim anne karnında tersmiş doktorum döner ama dönmezse sezeryan dedi sizinkiler kaçıncı haftadan sonra döndü
Merve-betul Kadertopal benimki çapraz duruyodu ilk çocuğum ondan bide 2 tür kordon dolanmış sezerya oldum bizde bekledik beli döner diye ama gelişimi 10 gün önde olduğu için her halükarda sezeryan demişti doktorum normale zorlarsam çocuğa zarar deduy
br2023 Kadertopal Doktorlar düzeltiyor bildiğim kadarıyla yada ebeler. Hastanede olmasa da tanıdık yaşlı ebeler fln varsa onlar da düzeltiyor bizim burda yapıyorlar yani🙂
Kadertopal @Merve_kucuk ilk kızımda böyle bir sorun yaşamamıştım onu normal doğum yaptım 2. Normal doğum istiyorum ama doktorum dönmemiş sezeryan dedi bende biraz korkuyorum açıkcası sizin ilk gebeliğiniz mi ?
Merve_kucuk Kadertopal Hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻 Kadertopal sizin ilk gebeliğiniz mi Yok 4 yaşında kızım var 2. istiyoruz bakalım nasipte varsa olur 🤗
Kadertopal @Ecemece0 bizde şuan 33+2 ama en son doktora gittiğimde 30+5ti döndümü dönmedimi merak ediyorum çok strese girdim düşünmekten
Ecemece0 Kadertopal stres yapmayın ben de her gitmem de döndü mü acaba diye düşünüyordum sürekli. Minik kuş dönmek istemezse dönmüyor yapacak bir şey yok kendimi buna hazırladım artık🌸
Merve-betul Kadertopal kimsenin gözünü korkutmasina izin verme ameliyat sonuçta illaki zorluğu var ama o kadar değil benimkiler peşpeşe olduğu için ikincide biraz zorlandım ama yine çabuk toparladım ağrım varkdn gülüyodum sen düşün ağrıyo diye 😂
Merve-betul Kadertopal zaten soinal yaptıkları için önünü de kapatiyolar görmüyon hissetmiuon sadece cekistirmeler hissediliyo oda kısa 😊 korkma yanı uyuşma geçtikten sonra oluyo ağrısı onun da ilacı bol bol yürüyüş ilk yürüyüş ve gazın önemli
Kadertopal @Ecemece0 evet öyle hayırlısı artık dönmezse de vardır bunda da bir hayır önemli olan sağlıkla kucağımıza almamız tabi 😊
Glchan_34 @Kadertopal 35+3 te döndü iki hafta içinde üç takla attı salı günü gidicem doktora bakalım inşallah yine ters donmemistir
Kadertopal @br2023 evet öyleymiş bende duydum yengemin doğumunda öyle yapmışlar ama çok canın yapıyormuş öyle demişti 😊