Aabb-33 minnakimveben lifecheck var onunla bakıyordum ama yanlış ölçüyor genelde accu check le arada olcuyorum en iyisi o ama onunda stripleri çok pahali
BerenGulce Aabb-33 yok cihazım gayet iyi çünkü eşimde deneme yapıyorum onunki hep normal 😄 cihaz on call plus
BerenGulce Aabb-33 elimden geldiğince uymaya çalışıyorum tabiki 1 1 buçuk saat filan oynadığı oluyor. Ama genelde içeriğine uymaya çalışıyorum ama çok sıkıldım 🙁
Aabb-33 BerenGulce ben de ya sürekli kontrol altında olmak istediğini yiyememek icememek neyse ki Allah dan geçici doğuma kadar sabretcez mecbur sizin olcumleriniz nasıl bugün biraz daha fazla beslenmeye basladiniz mi benim bugün biraz yüksek çıkıyor ölçümlerim😐
BerenGulce Aabb-33 sabah açlığımı biraz yüksek çıktığı için bugün pek yüklenmedim 4 saat filan bisey yemedim bu sefer 85 e düştü hemen ağzıma biseyler attım ben bu işi beceremiyorum 😔
Aabb-33 BerenGulce ayy wallahi kendimi taniyamiyorum hic böyle pinpirikli panik atak bir insan değildim gayet rahattim😑
BerenGulce Aabb-33 sabah bi güzel kahvaltımı yaptım tam listeye uyup. Sonra baktım eşim patates kizartiyor 🙄 o kadar güzel koktu ki 4 5 dilim yedim çok pişmanım 11 de şeker ölçüm yapcam bakalım nolcak 🙁
Aabb-33 BerenGulce bilemedim ki ne diyeyim şimdi can boğazdan gelir dicem de bizim sekerler de boğazdan geliyor😐ama olsun deneme yanılma yapmış olursunuz bakalım kaç çıkacak🤭
BerenGulce Ama şunu anladım gece atistirmaligini geç yaparsam kahvaltıdan sonra yüksek çıkıyor. Eter diyetisyenin dediği saate uyursam kahvaltıdan sonra normal cikiyor