Aabb-33 Aabb-33 benim de sizin dediğiniz gibi oluyor da o yüzden de merak ettim ama inşallah benim gibi degildir sizin az beslenmeden falan olmustur
Se11 BerenGulce sizin öğlen beslenmeniz az gelmiş demek ki. Yarın donror kontrolum var inşallah bebeğim kilo almıştır bu konuda tek endişem
Aabb-33 BerenGulce yok hayır ben çok dikkat ediyorum az az sık sık yiyorum dusmemesi için bebeğimin gelişimi suyu her şeyi normal 1 hafta önde hatta sadece bende bedensel sıkıntılar oluyor halsizlik terleme gibi düştüğü zaman😐
Aabb-33 BerenGulce benim ilk iki saat yüksek şeker sonra düşüyor evde şeker ölçüm cihazı olmasa anlamicaktim bu durumu o yüzden size de dedim sadece ilk iki saatte bakmayın 3 4 de bakın diye
BerenGulce Aabb-33 anladım evet öyle olunca yorucu oluyor insanın kendine gelmesi baya süre alıyor anj yukselis ani düşüş 😐bu süreci sağlıklı bir şekilde tamamlarız inşallah 🤲🌸 kac haftalik hamilesiniz bu arada?
BerenGulce Aabb-33 evet öyle yapacağım valla parmaklarıma kan oturdu ya mikrop kalmasın die kolonya sürüyorum olcmeden önce ev acil servis kokuyor 😄
Aabb-33 BerenGulce hiç sormayın wallahi 2 saatte bir bir şey yiyorum o durumu yaşamamak için 28 haftalık hamileyim ilk gebeliğimde sıfır sıkıntı ne şeker yüklemesi yaptırdim ne bir şey aşırı rahattim bunda böyle oldu biraz da yaş kaynaklı mi bilemedim😑
BerenGulce Aabb-33 ben 34 yaşındayım bu 3. Gebeligim 🥰 diğer çocuklarimda şeker nedir bilmem tiroit nedir bilmem kasılma nedir bilmem bunda hepsi var fazlası var eksiği yok 🥴
Aabb-33 BerenGulce benim de 35 yaş aynen ikinci olcak benim de Allah nasip ederse siz kaçıncı haftadasiniz gebelik
Aabb-33 BerenGulce yakın sayılır haftalarimiz inşallah bugünler geçsin sağ salim alalım bebislerimizi kucağımıza🐣
BerenGulce BerenGulce 2. Saat 80 kusurlerde fakat 3. Saat 70lerde ben bugün bi ara kötü oldum. Komşum aşure getirdi dayanamadım biraz yedim nasıl şekerim düştüyse yedim 1 Saat sonra olctum 122 çıktı iyiydi
Aabb-33 BerenGulce yaa😑doktorunuzla bir konuşun isterseniz düşük sekere yönelik mi acaba diyet yapmanız gerekiyor ki ara ogunleri atlamamaniz falan benimki gibi mi oluyor sizin de yaa ilk saatler yüksek sonra düşüş
BerenGulce Aabb-33 bende anlamadım 🙁 endokrine sıra 19 na buldum başkada yok mecbur bekleyeceğim. Ama bu hafta kadın doğum doktoruma gitcem.insallah ona sorcam. Düşük olsa dert yüksek olsa dert
Aabb-33 BerenGulce ya şeyde aklıma geldi acaba cihazda mi sikinti var yanlış olcebiliyor markası nedir şeker ölçüm aletinizin
BerenGulce Aabb-33 yok cihazım gayet iyi çünkü eşimde deneme yapıyorum onunki hep normal 😄 cihaz on call plus