Smmyyeeeeeee1557 ulkutom merhaba benim 13 hafta oldu ikizlerim var çift yumurta ama kaçar grmlar bilmiyorum 7sinde kontrolüm var bakalım ne dicek doktorum 🥰
SK202024 Merhaba bende 30 haftalığım şu an 1900 gr oğlum birazönden gidiyor kendisi 😊 inşallahçok kilo almaz ben normal doğum istiyorum çünkü sanırım belirli kilo üstü normal kilo için sakıncaliymış.
duha0125 SK202024 3670 gr sancım gelmediği için suni sancılı normal doğum yptım gözünü korkutmak istemem ama çok aşırı zorduu
Suey duha0125 gözünü korkutmak istemiyorsan neden söylüyorsun? Her doğum kendine özeldir seninki zor geçti diye herkesin aynı olacak diye birşey yok zaten herkes korkuyor dogurmaktan kötü tecburelerinizi kendinize saklayın bu platformda lütfen
duha0125 ulkutom 2.bebeğim 17 hafta 215 grmız herşey riskli gidiyo plasenta dan dolayı ama inşallah sağlıkla kucağımıza alırız 🤲🤍
SK202024 Tabiki herşeyden önemlisi anne ve beğin sağlığı gönlüm normal dogumdan yana amaa eğer şartlar zorlarsada yapacak bisey yok sezeryan olur. Umarim sizinde sureciniz saglikli guzel bi şekilde ilerlesin bebisinizisaglikla kucaginiza alin 😊🙏
Buseemm helloandhello ben uygulmanin verdigi ornek tahmini kiloyu hatta grami yazmistim cnm 🥲🤪 mizih olsun diye yoksa oralara daha gelemedik malesef …
esdemiralay ulkutom 32+1 de 1897 gram 45 cm di bir hafta geriden geliyor kilo olarak bebişim ama doktorum normal dedi bir sıkıntı görmedi sadece bana az geliyor birazcık ilk nst ye sancıdan dolayı 29 da başladık hala devam ediyoruz bakalım her hafta kontrol oluyor şimdilik
gmzenur-aydn977777 esdemiralay benimde aynı 1800 ama zaten bu haftada normalmiş bir sıkıntı yok dedi şimdi ister istemez karşılaştırma yapıyoruz 32+2 deyim 31+6 da gitmiştim
ulkutom Buseemm ayy sabah bulantısı bence kız çevremde kimin sabah bulantısı olduysa hep kız oldu genel bulantı erkek
Buseemm ulkutom sabah da var gündüz de var bulanti surekli var . Bunda kasik sancim var ilkini yerlesme kanamasiyla ogrenmisstim adet günümde. Bunu gecikmeyle ogrendim. Bide yemeklerden tiksindim ilk defa bunda🤦🤷 sigarayi bile biraktirdi düşün 😂 o tiksinme sayesinde
ulkutom Deletedmom_110 ayyy 35 oldum ben daha girmedim o yüzden çok merak ettim kaçta giriyorsunuz diye
ulkutom Cerenemir6734 tam olması gereken kiloda sanırım maşallah diyelim 3500 ü görürsünüz yine sizde 😍