Cerenyagmur En son iki gün önece kontrole gittim 34+2 de 2.340 grmdı daha hiç ntsye girmedim 36 dan sonra gireceğim söylendi sadece 24. Haftada ağrı sebebiyle gittiğimde togoya almışlardı benzer bir deneyimi orada yaşamıştım bir sonraki kontrolde nstyede gireceğim sanırım 😌
Mavicee 19+3 deyim henüz gramlardayız, aynı bedende olmak, hareketlerini minik de olsa hissetmek çok özel ve güzel 🩷
Akarmine 24+6 dayız çok şükür oğlumun gelişimi iyi son kontrolümde 963grdı şimdi kaç olmuştur merak ediyorum 💞 herkes evlatlarını sağlıkla kucağına alsın inşallah 🤲🤗
Gmzyyyy Akarmine merhaba , maşallah bebişinize ama ben de 24+4 de doktor kontrolümde 849 gr çıkmıştı geçen hafta ama doktor iri bebek şeker hastalığı olabilir dikkat edeceksin demişti , var mı sizde de öyle bir durum acaba
Gizem9688 ulkutom ilk nst ye 35. Haftada girdim gecen hafta. 35+0 da bebis 2896 gr 47 cm di. Su an 35+5 olduk. Bir sonraki kontrol 37 de
SrpYlmz ulkutom özele gidiyorum ilk nst ye 32 lerde girmiştim ondan sonra her hafta girdim giriyorum en son muayenem 35+6 iken 2800 lerde idi kızım şuan 36+3 üm 37+0 ken muayenem var sezeryan olucam 19 Ağustos’ta günümüz🤗💗 Rabbim hepimize sağlikli sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah 🙏
Sema0666 34+5 3.100 gram olmuş önden gidiyoruz 🙈 normal doğum istiyorum ama bu gidişle çok zor gibi gözüküyor. İlk nstye 32. Haftamda girdim 🥰