BerivanLina @“SenHepMercimekOlarakKalacaksin”#p3339451 ayyy kiz bende saglik ocagina gttm 10 haftalikken bi baktm 4 kilo almisim o kdr yememistmde şok oldum😂😂😂 ondan sonra zaten mide bulantilari basladi yemek hic yiyemedim 5 -6 kilo geri verdim😂
SenHepMercimekOlarakKalacaksin BerivanLina ay gercekten mi sonradan verdin mi yani insallah darisi bana o zaman😂
fairytale_ SenHepMercimekOlarakKalacaksin benim 4. Ayim bitene kadar mide bulantısı kusmam oldugu icin 6 kilo verdimm 🥹🥹simdi yemege basladim ve verdigim kilolari aliyorum yavas yavas😃
zeynosileannis SenHepMercimekOlarakKalacaksin Büyük ihtimalle şişkinliktir o zaman bu ilk haftalar bitince düzelir 🙂
Elfkolk1 Ben 5 haftalıkken öğrendim normalde 50 kiloydum o ara 4 kilo almışım şuanda 54 de sabitim ama aşırı aşırı şişkinlik ve kabızlık var dışarıdan 4 5 aylık gebe gibi duruyorum. Sizde kabızlık var mı naptınız nasıl çözdünüz
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Elfkolk1 bende de ara ara kabizlik oluyor sonra normale donuyor ama gebelikten once hergun buyuk tuvaletimi yapardim simdi hergun yapamiyorum. Gecen gun ne kadar yapmadiysam artik bilmiyorum baya zorlandim tuvalette🙈 yapabildim en sonunda ve sonra duzeldi. Ama dedigim gibi gene her gun cikmiyorum tuvalete
Elfkolk1 SenHepMercimekOlarakKalacaksin Bende hergün hatta günde 2 kere fix di şimdi 2 3 günde bir ve artık zorluyorum doktorumda ilaç veremem bol su iç diyor umarım benimde yakın zamanda geçer 😒
Seymalar SenHepMercimekOlarakKalacaksin 12 haftalıkken 1 kilo almıştım hastalandım 4 kilo verdim şuan sıfırladım değeri 18nci haftaya kilo almadan devam ediyorum 😌
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Seymalar masallah ne cok kilo veren varmis bende neden etki etmiyor bu mide bulantilari😂
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Elfkolk1 kabizlik cok kotu bisey. İlk cocugumu doğurduktan sonra kabiz olmustum ben. 2-3 ay surdu. Ölüm gibi biseydi ama kimse ölmedi😂 basur olmustum oturamiyordum emzirmek vs hersey cok zordu. Yine oyle olmaktan korkuyorum ben de. Dogumdan sonrasi cok daha kotu oluyor. Sizin de gecer bir an once insallah🌸
hberfin SenHepMercimekOlarakKalacaksin Dert etme kafana takma gelip geçici tadını çıkar ben bulantidan dolayı yiyemiyorum çoğu zaman aç kaldığımda oluyo
Seymalar SenHepMercimekOlarakKalacaksin mide bulantısı değil de salgına yakalanmıştım ishal kusma salgını üç günde dört kilo verdirdi canımdan can gitti ama sonra toparladım biraz 🥲
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Seymalar anladim tabi saglik herseyden onemli. Kilo aliriz veririz yeter ki saglikli olalim🙏🏼
Glchan_34 @SenHepMercimekOlarakKalacaksin 36+1 62 ile hamile kaldım şu an ,74 toplam 12 bazıları çok alıyor gorumcemin gelini ilk çocuğunda 25 kilo almıştı 🥺
Glchan_34 @SenHepMercimekOlarakKalacaksin ilkinde yavaş vermiş ikincisinde 17 kilo almıştı 4 ayda verdi kilolarını 75 ile doğuma girmişti şu an 58 e düştü ramazands doğum yaptı