SenHepMercimekOlarakKalacaksin Nasil bu kadar cok kilo aldim bilmiyorum. Simdi boyleyse ilerleyen haftalarda ne olacak dusunemiyorum🙈 sizde durumlar nasil bir tek ben mi boyleyim 😒
Ayden6 SenHepMercimekOlarakKalacaksin bende 7 haftalıgım karnım mı şiş kilo mu aldım bilmiyorum kocaman bir karnım var sanki 4 aylık gibi😅tartıya çıkmaya korkuyorum 🤦🏻♀️
ykaya18 SenHepMercimekOlarakKalacaksin bende aynı şekildeyim 14 haftalık oldum toplam aldığım kilo 8. Şaka gibi. Ama bana doktorum sürekli yatış verdi hiç hareket etmediğim için böyle olduğunu düşünüyorum.
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Ayden6 ben de korkuyordum ama kilo aldigimin farkindaydim. İlk kez bu sabah tartildim ve sok oldum 4 kilo nedir ya? Siz de tartilirsaniz haber edin😂
SenHepMercimekOlarakKalacaksin sltn2686 kilolu hamile kaldim ustune daha da kilo aldim 🙁 167 boy. 79 kg suan.
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Unzle46 masallah cok iyi. Sizin yerinizde olmak isterdim:) zayif miydiniz? Ekstra dikkat ettiniz mi yediklerinize?
SenHepMercimekOlarakKalacaksin A_4 benim de midem bulaniyor surekli ama hic bir yemekten tiksinmedim ya yiyorum yiyorum sonra midem bulaniyor kusuyorum🙁
fairytale_ SenHepMercimekOlarakKalacaksin Bende 82 ile hamile kaldım sonra 77 düştüm suan 79 kiloyum 18+2 deyim boyuma gore kilom iyiymis doktorum oyle dedi
SenHepMercimekOlarakKalacaksin ykaya18 ya evet hareketsizllik de kilo aldiriyor. Ben ise gidiyorum ama araba kullaniyorum ofiste de hep oturuyorum gene eve gelip yatiyorum yani bende de pek hareket yok.
Hatcsezgin SenHepMercimekOlarakKalacaksin dikkat ederseniz almazsınız 3. Trismestera kadar 10 kilo aldım 3. Trismesterda sadece 3 kilo aldım, bebek haftasıyla uyumlu, diyabet diyeti yaptığım için ben kilo almam yavaş gidiyor. Bende sizin gibi korkmuştum şimdiden bu kadar kilo aldım napıcam diye ama sonra rayına oturdu.
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Hatcsezgin ben de aslinda cok yemiyorum normalde nasil yiyorsam oyle yiyorum ama nedense cok kilo aldim. Yediklerimin bir kismini kusmama ragmen bu kilodayim🙁 umarim benim de rayina oturur.
zeynosileannis SenHepMercimekOlarakKalacaksin Fazla mı yiyorsunuz yada belki sen şişkinlik falan vardı ilk haftalarda oluyor genelde
SenHepMercimekOlarakKalacaksin zeynosileannis normalde nasil yiyorsam oyle yiyorum ekstra fazla yemiyorum aslinda. Hatta kusuyorum yani ona ragmen bu kadar kilo aldim. Siskinlik mi oldu anlamadim
SenHepMercimekOlarakKalacaksin fairytale_ keske ben de kilo verebilsem ama veremiyorum. Bari kilo almam dursaydi. 6 kg 10 kg alip doguma gidenlere ozeniyorum valla
zeynosileannis SenHepMercimekOlarakKalacaksin Büyük ihtimalle şişkinliktir o zaman bu ilk haftalar bitince düzelir 🙂
fairytale_ SenHepMercimekOlarakKalacaksin benim 4. Ayim bitene kadar mide bulantısı kusmam oldugu icin 6 kilo verdimm 🥹🥹simdi yemege basladim ve verdigim kilolari aliyorum yavas yavas😃