babyiscoming_ Nissyoo benim gaz sorunum hiç yok çok şükür kabızlık falanda hiç yaşamadım hatta tam tersi metabolizmam olduğundan daha hızlı çalışıyor o yüzdrn gaz şişkinliği olduğunu sanmıyorum iç karınla alakalı tamamen 🥰 inşallah çabucak büyür seninkide🤲🏻🤗
zeynosileannis babyiscoming_ aman aman normal kilosunda olsun kolayca doğsun sağlıkla gelsin inşallah
Dimple7 babyiscoming_ masallahh arttiriyorum 4uz kesin, hazirliginizi yapin 😁 hangi yaglari kullaniyorsunuz? Ben 14+3teyim, ben de baslayacagim
Ysmnpmk babyiscoming_ aman olsun bebeklerimizin canı sağolsun 😍bak atayım karnımı dermisin 22 haftalık😂😂 benim göbekte 9 aylık gibi bide kilomda vardi hepsi üst üste 😂 https://mutluresim.com/image/IMG-20240802-204532.zxHUUX
Nissyoo Ay canım çatlak kremi yağı ne kullanmaya başladın ben de araştırıyorum karnım hafiften çıkmaya başlayınca alıp kullanıcam ama kararsızım
Fatmaacylnn babyiscoming_ aa çok şaşırdım iç karnınız demek ki geniş değilmiş 🥰ben 13 haftalığım ama daha hamile olduğum belli değil bebişim bir haftada önden gidiyormuş bakalım ne zaman belli olucak 😍
babyiscoming_ Ysmnpmk ayy evet baya baya ben burdayım diyor bebiş maşallah çok yakışmış hamişlik sağlıkla gelsinler yavrucaklarımız🥰🥰
Ysmnpmk babyiscoming_ amin inşallah canım🩷😍🥰 rabbim olmayan herkesede nasip etsin bu duyguyu🤲🌸🩷bizim gibi zorlu yollardan yürüyerek anneliği tatmak isteyen herkadina kolaylıkla nasip etsin🤲🌸