Mommya Kız bu ne çok tatlıı 😄😄 ama bu şişkinlik olabilir bağırsaklarından kaynaklı kabızlık gaz sorunu vs yaşıyor musun? Ben o sebepten şiştim 14 haftalığım ama sanki beş ay 😂
babyiscoming_ Mommya yok valla tam tersi metabolizmam çok hızlı çalışıyor gebelikten öncekinden hızlı hatta sürekli ishal oluyorum ayıptır söylemesi🙊
Dimple7 babyiscoming_ masallahh arttiriyorum 4uz kesin, hazirliginizi yapin 😁 hangi yaglari kullaniyorsunuz? Ben 14+3teyim, ben de baslayacagim
babyiscoming_ Dimple7 şuan sadece bio oil kullanıyorum ama çok güzel nemlendiriyor 4. ay itibari ile lierac kullanmayı düşünüyorum🥰
Ysmnpmk babyiscoming_ amin inşallah canım🩷😍🥰 rabbim olmayan herkesede nasip etsin bu duyguyu🤲🌸🩷bizim gibi zorlu yollardan yürüyerek anneliği tatmak isteyen herkadina kolaylıkla nasip etsin🤲🌸
Mommya babyiscoming_ maşallah maşallah aman tersi olmasın çok zor 🥲🥲 ben kabız olma korkusundan ekmek yiyemiyorum 🥲🥲🥲
babyiscoming_ Mommya evet gerçekten öyle çok şükür diyeyim 🥰 kullandığım vitaminler de çalıştırıyordur diye düşünüyorum d vitamini magnezyum falan kullanıyorum
Basak babyiscoming_ tüp bebekti galiba çyle hatırlıyorum . Benımde tüp bebek ve kullandığımız iğneler yada Protesteron içerikli fitille ilaçlar vücutta ödem yapıyor ilk zamanlar benimde öyleydi bayağı büyüktü senınki kadar olmasada daha büyür sandım 13. Haftadayım şuandada aynı çok şükür çatlakların oluşmasından çok korkuyorum:)))
babyiscoming_ Basak evet tüp bebek ama iğneleri kullandığım süre zarfında veya transferden sonra asla böyle değildi 7-8 haftalıkken birden şişti 🫣 ben yağ kullanmaya başladım sende kullan canım
Basak babyiscoming_ bende kullanıyorum bebeğim :) benımkide tutunma sonrasında şişmeye başladı bende ödemi şöyle anladım kendimde en azından iğne vurduğum hafif şişlik oluyor ve renk değişimi oluyor :) çok bekledik bu bebişi Rabbim herkese nasip etsin ne gelirse başımız üzerine:)
babyiscoming_ Basak ben iğneleri bırakalı çok oldu canım yumurta toplamadan sonra hiç iğne kullanmadım toplam 9 gün kullandım o yüzden öyle test edemiyorum kendimi😂 tabi canım öyle her şey başımız üstüne şikayetimiz yok🥰
babyiscoming_ Basak yok kullanmıyorum duphaston kullandım trasnfer öncesi ve sonrası tutunma kolaylaşsın diye kalp atışlarını duyunca bıraktırdı doktorum şuan tüpe dair ilaç kullanmıyorum çok şükür
Esmeh babyiscoming_ canım yanlış anlama ama hiç 10 haftalık gibi durmuyor daha büyük duruyor 2.gebeligin mi
babyiscoming_ Esmeh yoo yanlış anlamadım biliyorum zaten bende dalga geçiyorum kendimle 😂 ilk gebeliğim