Eceninanne babyiscoming_ ben 19 haftaligim. Göbeğim bu kadar. Ablam 40 haftalık oldu gobegı benden kucık 🙈🙈
babyiscoming_ Eceninanne tamamen iç karınla alakalı canım benim iç karnım hiç yok denecek kadar azmış😂
Dilanee babyiscoming_ maşallah suan atamıyorum benim 19 hafta iki kilo almışım neredeyse hiç yok bende biraz belli olsun istiyorum
Diloo54 @babyiscoming_ bende 17 haftalığım senin gibi erkenden şiştim 4 ayda 7 kg aldım ileride ne olur bilemiyorum🫢😀
Eceninanne babyiscoming_ benim 3. Gebeligim. Ic karnım cok dar İlki 31 ıkınıcısı 35 haftalık dogdu. Insallah bu zamanında gelır. Doktorum ıc karnin cok dar dogurdukca acılıyor zamnında gelır bebegin dedı . Insallh dedıgı gubı olur
zeynosileannis babyiscoming_ 25 falan diyecektim ama 10 muş ya bebek ne kadar ki bu kadar büyüdü 😂 maşallah diyorum yinede benim karnım küçüktü doğuma gittiğimde 7 aylık gibi falandı kimse bana hiçbir şeyde öncelik tanımadıı 😃 yani özendim büyük göbüşlere
zeynosileannis babyiscoming_ aman aman normal kilosunda olsun kolayca doğsun sağlıkla gelsin inşallah
Nissyoo babyiscoming_ valla merakla bekliyorum ne zaman karnım çıkacak diye bazen gazdan şişiyor ama sonra geri iniyor😂😂
babyiscoming_ Nissyoo benim gaz sorunum hiç yok çok şükür kabızlık falanda hiç yaşamadım hatta tam tersi metabolizmam olduğundan daha hızlı çalışıyor o yüzdrn gaz şişkinliği olduğunu sanmıyorum iç karınla alakalı tamamen 🥰 inşallah çabucak büyür seninkide🤲🏻🤗