Hilalasenaa imkanınız varsa optimet Oğuzhan inceliye gidin derim. Sezer bey sezeryan odaklı biri son haftaya kadar normal dşyor ama doğuma bir hafta kala yada iki hafta kala bir bahane ile sezeryan diyor ve o kadar tatlı dille konuşup sizi ikna ediyor ki pişmanlığınızı kapıdan çıkarken anlıyorsunuz. Aynı şekilde irmette ilke hanım var oda sezeryan odaklı aynı sezer bey gibi. Ben 37 haftama kadar irmet optimet her iki hastanede tüm doktorlara muayene oldum ve hepsine neredeyse üç kere gittim son haftamda üç doktor gezdim hepsi bahane buluyor yok çatalın dar yok bebek iri asla normal olmaz yok bilmem bebeğin suyu az sıkıntıda. Gibi gibi bir çok bahane. Normal doğum istiyorsanız tek tavsiyem Oğuzhan inceliye muayene olmanız. Asla çatı muayenesi yapmıyor ki olması gereken de bu zaten çünkü normal doğum fıtratımızda var her kadın normal doğum yapabilir. Bebeğin ve annenin sağlığı söz konusu değilse sezeryan lafını ağzına bile almıyor. Şuan ikinci gebeliğim ve yine aynı doktora gidiyorum çok memnunum.