İki doğumumu da Sezer beyde yaptım normal doğum odaklı birisi gayette sezaryenci değil. İlk gebeligimde bebeğimin hareket etmemesi nst de kalp atışlarınin düşük çıkması sebebi ile 39+5 de normal doğum denemek için çağırdı ama benim şans eseri acilmam oldu suyum geldi sabah gittim suni sancı taktılar sancım yoktu çünkü 8 saatin sonunda acilmam hiç ilerlemedi mecbur sezaryene alındım ve kordon dolanmisti boynuna zaten o yüzden kanala inmemişti kordona bir gün önce baktı ama ben eve geldiğimde çok şiddetli birkaç hareket oldu muhtemelen o an dolandı üzülme denedin en azından dedi çünkü ben hiç sezaryen istemiyordum. Bebeğim 10 aylıkken 1.5 aylık hamile olduğumu öğrendim sürpriz bebiş☺️ beni o kadar rahatlattı ki korkma dedi sakin bir doktor zaten gereksiz konuşmuyor. Bebeğimde gelişim geriliği vs. Oluştu ama onda bile benim içimi hep rahatlattı ve 38+1 de kucağıma aldım gayet normal bir kiloyla birebir tuttu ultrasonla 2 gece kaldık hastanede cuma doğum yaptım mesela cumartesi çıkartmadı yarın gelecek misiniz hocam dediğimde senin için tabi ki gelirim dedi ve ramazan ayı oruç tutuyordu. Yani ben böyle bir doktor tanımadım insanlarin duymak istediği şeyler farklı olabilir ama Sezer bey gerekli şeyleri söylüyor laf kalabalığı yapmıyor. Süper şakacı bir doktor kesinlikle tavsiye ederim doğum anında bile gülüyorduk yani