uzman_1annemy gktgmom Google playdan yada Apple Store’dan VPN Türkiye’yi indirin onu da aktif hale getirin ınstagram’a rahatlıkla girebilirsiniz
mercimeginannesi01 uzman_1annemy bende bu sekılde ındırdım gırıs yaptım herkes bu sekılde ınstgrama gırıs yapmıs bır bız bılmıyormusuz
Gizem9688 Buseemm hic fark etmez. Ben turbo vpn indirdim kullanmasi kolay. Turuncu bi uygulama. Görürsünüz
gktgmom Deletedmom_110 denedim canım ama ben vpn super unlimited proxy diye bir uygulama indirdim AppStore da en başta çıktı kullanabiliyorum instagramı lohusa tacıyla terliğinde siparişini verdim 😅
Tutaste_ Maviii_98 ülke değişiyorsun . Mesela turkiye vpn sini indirirsen hiç bi anlamı yok girmez yine ama almanya seçerseniz sanki Almanya dan internete bğlanıyormuş gibi oluyorsunuz
Gizem9688 Maviii_98 baska ülkeden bağlaniyor gibi görünüyorsunuz internete. Yıllardır kullaniyorum bu durumlarda. Bir sorun yasamadim. Yasayanı da gormedim. Güvenilir mi bilmiyorum ama ben guvenle kullandim hep
Maviii_98 Tutaste_ şimdi indirdim mesela Hollanda diyor bir sorun olmaz değil mi böyle. Anlamadığım için soruyorum. Teşekkür ederim.
Fatma96 68pembemavi01 evet benimde öyle aktif değil yenilemiyor açmıyor hiç bişey muhtemelen çöktü bi sorun var yani
oykualya Fatma96 erişim engellendi canlarım instagram kullanılmıyo yasak geldi nette var haberleri suç bilmem nesi bişeyler yazıyodu tam anlamadım ama aman azcık kapalı dursun yaa valla zaten baydı instada