bebisliozlem Busraapaydn01_ aynı gün neredeyse 35 tane askerimiz şehit oldu onun için milli yas ilan etmediler… neyse daha fazla konuşupta burdan da ban yemeyeyim
Sebur 68pembemavi01 google play veya apple storeden vpn değiştirici indirin herkes öyle yapıyor ben almayadan bağlandım bi ara polonya ya geçtim 😂
Eceninanne 68pembemavi01 turkıyede Instagram a erişim engeli getirilmiş. Bazı nedenlerden dolayı. Biride ısraılı ve hanıyenın olumunu desteklemek
Mavisevgim 68pembemavi01 sadece Instagram değil Google happy mom hepsi çöktü internet bağlantılarında sorun oldu türk Telekom benim hattım belki sadece Türk Telekom da olmuştur bir süre giremedim. Şuan düzeldi ama sadece Instagram düzelmedi
Esra-135 68pembemavi01 Aynen canım erişim engeli gelmiş Instagram ' a . Ne zaman açılacağı da belli değilmiş.
mercimeginannesi01 Melekozlu bende bu sekılde bılıyorum 1 gunluk yas ılan edılecek dıye paylasım yapılmıstı dun ama ben erısım engelı olacagını dusunmemıstım bayraklarımız yarıya ınecek dıye dusunuyordum
Leyli_gul mercimeginannesi01 Bizim ülkemizde ne düzgün ki adam ölüyorsa yas tutulur okey bayrak yarıya indirilir Instagram postunu sildi diye erişim engeli getirmek ne demek ya kaçıncı devirdeyiz.Kaç tane insan ekmek yiyor bu platformdan