eylemm09 sezaryenden önce yaklaşık 18 saat ameliyattan sonrasını da sayarsak 24 saat boyunca aç kalan ben 😁 benim bildiğim sezaryen olmadan 8 saat önce yemek yemeyi bitirmen gerekiyor yani gece 10 11 den sonra bir şey yememen gerekiyor sabah yemek ye demesi garip geldi bana

eylemm09 sezaryenden sonra 5 saat yemiyorsun ama o arad su meyve suyu bisküvi veriyorlar . Yani bana öyle yaptılar . 5 saat sonra çorba içtim diğer gün normal kahvaltımı yaptım

myavocado benim tek derdim yemek olmuş ya herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmek beni çok yoruyor 😄

eylemm09 gaz cikartana veya büyük tuvalete çıkana kadar katı gıda yasak maalesef. Suyu da bı 4 saat sonra falan içmiştim sanırım. Bir türlü gaz cikartamadigim için katı gıda tuketemedim çorba falan içtim genelde ne zaman tuvalete çıktım o zaman başladım yemeye. Ben zaten normalde de gaz konusunda çok sıkıntı yaşayan biriyim o yüzden böyle sorun yaşadım. Tabi benim acil olduğu için yanımızda kayısı hoşafı tarzı şeyler yoktu tuvalete çıkmayı kolaylaştıracak 🥲

Serumlar seni çok tok tutuyor açıkmıyorsun ben birşey olmaz diyip tavuklu pilav yedim ve lavman yapıldı gaz çıkışı olmadığı için o hatalara düşme sakin benim gibi ve sabah 7 den sonra yeme demesi çok iyi bana gece 12 den sonra yeme içmeyi kes dedi ve öğlen 2 ye kadar durdum öyle

Sermec27 valla öyle yazdı kağıda bana 7 de kahvaltı yap sonra aç susuz gel 11 de yatış 13:30 da Spinal sezaryen 😄

eylemm09 ben sezeryana gitmeden gece 12 de kesmistim yemegi taa ki sabah 12 ye kadar hicbisey yemedim amaliyata 12 de aldilar ve basucumdaki hemsire bana dogum esnasinda iste ciktiktan sonra neskhve ic hemen su bu yemek zaten yok biskuvu meyvesuyu gibi şeylerle geciriyorsunuz.İnanin zor olmuyor hani cok acikirim diyorsunuz ama oyle olmuyor .Ben anliyamadim burda nasil sezeryan sonrasi 5 saat yemek icmek yok diyorlr bebek emzirceksiniz sonucta sivi almaya ihtiyac var .

eylemm09 enteresan ben gece 10 da yedim en son ertesi gün 12 buçuk gibi ameliyat oldum çorbayı da akşam 7 8 gibi içmiştim nerdeyse 24 saat aç kalmıştım 😁

eylemm09
            Akliniza yemek gelmiyor inanin🙊 ben bol bol kahve icmiştim baş agrisi olmasın diye ama yemek aklima bile gelmedi hic

eylemm09 kız o heyecanla insan iki gün aç durur emin ol aklına bile gelmiyor yemek içmek yok gibi oluyorsun