eylemm09 enteresan ben gece 10 da yedim en son ertesi gün 12 buçuk gibi ameliyat oldum çorbayı da akşam 7 8 gibi içmiştim nerdeyse 24 saat aç kalmıştım 😁

eylemm09
    Akliniza yemek gelmiyor inanin🙊 ben bol bol kahve icmiştim baş agrisi olmasın diye ama yemek aklima bile gelmedi hic

eylemm09 kız o heyecanla insan iki gün aç durur emin ol aklına bile gelmiyor yemek içmek yok gibi oluyorsun

eylemm09 valla ben sezaryen olcağımı bilmediğim için hastaneye karnımı iyice doyurup gittim daha sonra acil sezaryene aldılar çıktıktan 2 saat sonra sancılarım başladı gaz sancısı dikişlerime vuruyordu o kadar çok canım yandı ki aklımı kaçırcam sandım ve 4-5 saat kadar sürdü bu sancı sonra rahatladım eğer şimdi ki aklım olsaydı o sancıyı çekmemek için üç gün aç yatardım artık düşün ve kararını ver sancı mı daha zor açlık mı 🥲

eylemm09 doğum sonrası aklına yemek gelmiyor bence yani benim gelmemişti sürekli kızımın yüzüne bakıp durdum 😂😍 ilk ayağa kaldırmaya geldiler bi arkadaşım ilk ayağa kalkarsan daha da oturma yürü çok iyi gelir demişti bende öyle yaptım kalktım sonrasında koridorda bi iki tur attım oturdum 1 saat sonra yine kalktım 3 4 tur attım bu sefer böyle böyle her saat kalkıp yürüdüm 5.günün sabahı ağrım sızım her şeyim geçti sütüm geldi stres yapmadım hiç sezaryen oldum diye herkesin ağzından bi laf çıktı halbuki doğum doğumdur neyse takma sen onları bebişini sev bol bol ohh bide türk kahvesi için makinenizi götürün küçük varsa sakın öyle bi fincan içtim yeter demeyin ben inanılmaz zor attım anesteziyi 4 gün sürdü ilk gün kahve içmedim bitter çikolata ye dediler yemedim su içmedim ilkim normaldi bu sezaryen oldu o yüzden yanınıza bitter çikolata alın veee en önemlisi kahvee şimdiden sağlıkla mutlulukla huzurla büyütün inşallah 🙏🏻

eylemm09 Hayır serum takılmıyor iğneden sonra takıyorlar serumu.
            Evet bi sey yemeyin benimde doğumum sabah 9 da oldu gece 12 de kesmiştim yemeği doğum olacağı gün ne yemek ne baska bir sey aklınızın ucundan geçmiyor

eylemm09 yemeyin mümkünse kahvaltıda sıvı tüketip boşaltım yapmata çalışın ben iki sezaryendede acil alındım iki tost yiyip girdim o kusma oluyir çok zorluyor Suzi zaten o gün heycandan düşünmüyorsunuz acikmayi bence yemeyin ❤️

Htcyvz keşke ben o gün yok olup ertesi gün var olsam herşey bitmiş olsa 😄

mco o zaman ben aç kalayım en güzeli 😄

Prensiminannesiyim ben yanıma kimyon çayı rezene çayı nescafe aldım bide karbonat da gaz çıkarmaya yardımcı oluyomuş karbonatta aldım hepsini içeceğim 😄

eylemm09 😄😄🥰inan o gün heyecan ve ağrıdan 😂 hiç aklımıza gelmeyecek açlık hemde serum takıyor lar