irem26 Nananan odacığı ile ilgili bir bilgim yoktu bize avsd olduğu söylendi, bu da down kaynaklı çok büyük bir delikmiş ve doğduğunda kirli kan ve temiz kan birbirinden ayrılamıyormuş kalpte, bu sebeple açık kalp ameliyatı gerekiyordu
Nananan irem26 hmm anladım rabbimmm sifa versin inşallah banada normalde üçlü temiz çıktı ama kalpte ki bu delik down sendromu riski olabilir dedi ama çok ciddi bir delik olduğuyla ilgili birşey demedi inşallah da geçici bir şeydir
Likapa-90 Tazeanne001 ikili test yaptırmadım başka herhangibir testte yaptırmadım sadece detaylı ultrason çektirdim şuanda 32 . Haftadayım ve bebeğimin sağlıkla gelmesi için dua ediyorum. Herkese rabbim evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲
irem26 Alone genelde 24 hafta olarak duymuştum ben de, etlik şehir hastanesi down teşhisi koyulduğunda her hafta yapabildiklerini söyledi bu arada
beyazmelegim irem26 detaylı ultrasonda burun ölçüsü kaç gelmişti acaba bizede kısalık var denmişti 5.2 ölçülmüştü fetal DNA verdim temiz geldi şükür
irem26 beyazmelegim bizim 2.2mm olarak ölçülmüştü yani o haftalar için baya küçüktü. Çok sevindim sağlıkls gelsin inşallah
Ayse0575 irem26 bir şey sormak istiyorum. Normal ultrasonda burun kemiği diye gösteriyorlar ölçüsünü normal diye belirtiyorlar o zaman detaylı ultrasona kadar bunun bi önemi yok mu onu anlamadım ya
irem26 Ayse0575 11. Haftada ikili testte burun kemiği görüldü ama 20. Haftada detaylıda 2.2mm olarak ölçüldü sanırım o hafta için baya küçük, çünkü kemiğin oluştuğunu ama gelişmediğini söyledi doktorum
beyazmelegim irem26 Rabbim sizinde gönlünüze göre versin bende 6 yıllık evliyim 2 kaybım var inşallah sağlıkla kucağıma alırım bebeğimi 7 aylık oldum şükür rabbim tüm dileyen herkesin gönlüne göre versin evlat aşkı için yanıp tutuştuk eşimle birlikte çok savaş verdik 😔
irem26 beyazmelegim beyazmelegim sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım 🙏 benim de 13 haftalık bir gebeliğim var şuan, fatal sonucumuz çok şükür sağlıklı geldi🙏
Yesillendik_ Likapa-90 bizim de detaylida doktor göremedi dolaş gel dedi baktı yine göremedi 3. Girişimde acı degistirdi çok uğraştı ve gördü sizin dediğiniz gibi başka hiçbir bulguda yoktu belkide sizin doktorunuz da çok uğraşmadigi için göremedi içiniz ferah olsun
Likapa-90 ben dün doğum yaptım ve sağlıkla doğdu çok şükür. Burayada yazmak istedim benim gibi durumda olanlar endişe etmesin içlerini ferah tutsun diye. Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin .
Nesonunbeybi Likapa-90 çok sevindim Allah analı babalı büyütsün fındık burun demek 🤍 doktor neden öyle söylemiş peki?