Minikdunyam ben de 40 tan sonra doğurcam galiba öyle hissediyorum🙄 hep 38 de gelir diyodum ama gelmiyyycemmm diyor 😂😂😂
Hafizeipek hahah 😂 gece gece nerden çıktı kuzum oje sorma bende de var adet sancısı gibi.. sen hurma fln yiyormuşum açılma olsun diye
    Minikdunyam duşa girdim çıktım baktım ojenin kenarları çıkmış dayanamadım yenisini sürdüm hiç sevmem öyle gezmeyi ondan 😂 kurumasını beklerken de kitap okudum 😆eşim de yok bu gece nöbetçi. Evet yiyorum hurma ben pek inanmıyodum hurmanın açılma yaptığına falan ama eşim alıp getirince yemeye başladım 36 da falan başladım yemeğe ama gördüğün gibi hala sancı yok 😂😂😂
      Hafizeipek canım doğuma ojeli gitmemek gerekiyormuş bilgin olsun. Hemşireler felan çıkartmaya uğraşıyorlarmış sonra. Parmağa takılan cihazlardan dolayı sanırım. Tam nette nedenini bilmiyorum da geçen doğum hemşiresi yazmıştı.
        Duyguentrk evet canım nedeni vücut oksijensiz kalırsa ilk tırnaklar morariyor ya oradan tırnaklara bakıp kontrol ediyorlar oksijen seviyesi falan o yüzden yasak normal ameliyatlarda da yasak mesela