Gozdemomy bende 3 gündür felan böyleyim sürekli büyük tuvalete çıkma isteği var
38+01 haftalık
Hafizeipek inşallah öyledir sabırsızlanıyorum artık doğması için
Hafizeipek evet var belim karnım iki bacak aram kasılarım hep ağrıyo ama yalancı sancı bunlar galiba
SevnurErduman yalancı sancidir ya ben de o da yok
Hafizeipek hamilelik malum en geç 42 hafta sürüyo belki senin yalancı sancıların geç başlıyodur
SevnurErduman bende 3 gündür sabaha karşı ishal oluyorum 36+6 yım acaba benimde mi doğuma hazırlıyor 😂 @Hafizeipek eğer öyleyse bileyim
SevnurErduman arkadaşim 8 ay önce 42+3 ye doğum yaptı onunla çok dalga geçmiştim ondan oluyo bunlar 😂😂😂
Minikdunyam büyük ihtimalle o yüzdendir kuzu
Hafizeipek senden önce doğurursam şaşırma kuzum 😂 benim kız cidden bekleyecek gibi gelmiyor bana
Minikdunyam ben de 40 tan sonra doğurcam galiba öyle hissediyorum🙄 hep 38 de gelir diyodum ama gelmiyyycemmm diyor 😂😂😂
Minikdunyam herkes sancıdan uyuyamiyor ben de oje sürdüm kurumasını beklediğim için uyumuyorum 😂😂😂😂
Hafizeipek hahah 😂 gece gece nerden çıktı kuzum oje sorma bende de var adet sancısı gibi.. sen hurma fln yiyormuşum açılma olsun diye
Minikdunyam duşa girdim çıktım baktım ojenin kenarları çıkmış dayanamadım yenisini sürdüm hiç sevmem öyle gezmeyi ondan 😂 kurumasını beklerken de kitap okudum 😆eşim de yok bu gece nöbetçi. Evet yiyorum hurma ben pek inanmıyodum hurmanın açılma yaptığına falan ama eşim alıp getirince yemeye başladım 36 da falan başladım yemeğe ama gördüğün gibi hala sancı yok 😂😂😂
Hafizeipek canım doğuma ojeli gitmemek gerekiyormuş bilgin olsun. Hemşireler felan çıkartmaya uğraşıyorlarmış sonra. Parmağa takılan cihazlardan dolayı sanırım. Tam nette nedenini bilmiyorum da geçen doğum hemşiresi yazmıştı.
Hafizeipek ooo baya geç yapmış ya inşallah biz okadar beklemeyiz 😊
SevnurErduman valla sabah doktorun mesaj attı sancı yok mu hala diyor 😂😂😂
Duyguentrk evet canım nedeni vücut oksijensiz kalırsa ilk tırnaklar morariyor ya oradan tırnaklara bakıp kontrol ediyorlar oksijen seviyesi falan o yüzden yasak normal ameliyatlarda da yasak mesela
Hafizeipek keyfi yerinde demek bebişinin hiç ağrın yok mu vaşla ben yürüyemiyorum artık resmen ağrılardan😭
SevnurErduman valla yok kuzum hatta şuan temizlik yapıyorum 😂😂😂
Hafizeipek oh maşşallah ben zor yapıyorum bu ara temizliğimi eşim yardım ediyo anca öyle temizliyorum