Yeniyeniden Ebrubkn1 off her sabah kalkıp aslında herseyi hazırlamak istiyorum ama sabahın 6 kalkınca sadece peynir alıp poğaça alıp yemek zorunda kalıyorum 😏
Ebrubkn1 Yeniyeniden bende ekmek arası yapıyordum ilk üç ay baktım çok kilo almaya başladım ekmeği kestim ekmeği kesince malum ekmek arasıdq yapamıyordum kaba koyup götürüyorum ama ondada insan çekiniyor
Cudana betyy16 ben ilk dört beş ay hiç yumurta yemedim şimdi sekizinci aya girdim haftada 1 filandır yine. Çok şart değil yani proteini başka yerlerden alıyorsanız, benim değerler gayet iyi. Avokado ceviz vs onları kahvaltınıza ekleyin. Ben öğretmenim şimdi okul tatil ama okul varken saklama kabına geceden peynir zeytin salatalık vs koyup okula götürüyordum.
Mem betyy16 açıkcası ben hiç yemedim ve ilk defa bugün kendime yapıp işe getirdim yiyemeden bile ama önce bir bardan süt içiyorum evde her gün ceviz fındık kaju badem işe gelince de saat 9 gibi salatalık domates peynir bazen yoğurt yiyorum çok şükür hiç bir sıkıntımız yok
Ebrubkn1 Glchan_34 aslında bende öyle yapıyorum evde yumurtamı yiyip domates salatalık oeynir kaba koyup iş yerine götürüyorum saat 10 da onları yiyorum ama çekiniyorumda başka bir alternatifim olabilirmi yada sizler neler yapıyorsunuz sormak istedim
gayesblog betyy16 Yumurta yerine yanınıza süt alabilirsiniz. Öğlen yemek yanına mutlaka yoğurt yiyin. Sabah kahvaltıda da porsiyon olarak peyniri biraz fazla tutmalısınız. Yumurtadan alamadığınız proteini başka besinlerden almalısınız. Öğlen kırmızı et yemek gibi de olabilir. O halde bir problem olmaz. Aksi takdir de sadece haftasonları protein alımı bebeğin gelişimi için iyi olmayabilir.
Glm Ebrubkn1 yiyebiliyorsanız süt, peynir, yumurta, salatalık vb götürmeye çalışın eğer mide bulantısı varsa mısır gevreği ve meyve
Glchan_34 @Ebrubkn1 yaptıklarınızin aynısı ekstra olarak da yakınınızda market falan varsa meyve alıp yiyebilirsiniz
matmazelinbeybisi Sabah 7 gibi uyanıyorum hazırlanırken bir yumurta haşlıyorum avokado süzme peynir bir de tahin helvası koyuyorum kaba işyerinde yiyorum😊 evde hemen yiyemediğim için
Rabiul Ebrubkn1 domates zeytin sevmediğim için almıyordum onun dışında ofiste dolap vardı , üçgen peynir , beyaz peynir , kaşar peyniri , tereyağ bal alıyordum dolaba koyuyordum evden de tahin pekmez yapıp götürüyordum
Merve-metin Ebrubkn1 sabah 6da kalkıp peynir zeytin domates salatadan oluşan sandviç yapıyorum o saatte kahvaltı yapmak çok ama çok zor oluyor işe gelince yiyorum yumurta yiyemiyorum ancak hafta sonu yiyorum yumurta yerine süt yoğurt filan yiyip içiyorum
Zhrbjts Ebrubkn1 evden meyve salatalik domates peynir kasar zeytin tahilli ekmek goturuyorum her gunde 1 yumurta is yerinde yagda yada haslama yapiyorum oglen yemeklerimide evden kendi pisirdigimi goturuyorum acikincada meyve yiyorum koca bi pisetle ise gidiyorum ama olsun disaridan yemekten iyidir
Merve-metin Ebrubkn1 üşengeçlik canım 🤦♀️ yapabilirim aslında ama tam ayılamadan evden çıktığım için zor yetişiyorum 6da kalkıp hazırlan sandviçi hazırla derken 6.30da evden çıkmış oluyorum