petramathias ggmom yaaa düzenlemişsiniz demekki içinize doğdu inşallah 🥰❤️ isteyen herkese nasip olsun ben erken hamilelik testi alayım mı şu pahalı olandan 5 gün var
ggmom petramathias ben erken hamilelik testini eczaneden 50 TL’ye almıştım bu arada bilginize. Ama az daha bekleyin bence zaten 5 gün kalmış insan sabırsız oluyor biliyorum ama ben çok kullandım 2. De hiç çıkmadı adet öncesi bir sürü para harcadım kanda da çıkmadı boş yere kendimi de üzdüm adet günümde silik çıktı
petramathias ggmom maşallah Allah banada nasip eder inşallah, oğlunuzun bahtı yolu açık ve güzel olsun 🥰
LadyArwen Ümitlendirmek istemem aslında ama sanki silik bir çizgi var gibi. Ben de aynı testi yapıyorum kac gündür bende de dikkatli bakınca silik görünüyor inşallah test yanlış değildir. Bugün tekrar yapacağım
petramathias petramathias Zarifokur prens_prenses_annesi Ayshe-h Caglacolak5237 LadyArwen maalesef bu şekilde negatif çıktı çok üzgünüm, güvenilir bir test 6 gün öncesi net sonuç veren prodictor gölge yaptığı için çizgi sanmayın yok yani 😞😔😢
myangelson petramathias bende göremedim çizgi ama beklemiş testleri dikkate almayın çizgi çıksa bile kuruma çizgisi olabiliyor. Adet gecikmeniz yoksa eğer bu tarz testler adet öncesi göstermiyor pek erken yumurtlama görmediğiniz sürece. Adetiniz geciktiyse biraz daha bekleyin tekrar yapın, gecikmediyse ya erken gebelik testi ile yapın ya da gecikmede yapın. Rabb’im hakkınızda hayırlısını versin inşallah 🤲🏻🤲🏻
myangelson petramathias test sararmış olunca beklemiş gibi geldi bende çünkü bekleyince sararirdi testler o yüzden öyle sandım hemen cektiyseniz kuruma çizgisi değildir tabi
petramathias ggmom yapmak istediğim tek aktivite test yapmak 🤣🤣 ovulasyon testi yapayım bari biraz çift çizgi göreyim merak ediyordum zaten 😃😃
petramathias Bu arada bugün aşırı mide bulantısı yaşıyorum be dün gece çok ağladım 😃 bunlar adete yakında olan şeyler miydi
LadyArwen petramathias o kadar iyi anlıyorum ki ben de öyleyim 😅 ama ben silik görüyorum galiba. Bence erken gebelik alıp tekrar yapabilirsiniz. Benim testime de bakar mısınız acaba bir tek ben mi görüyorum silik çizgiyi 🤣
petramathias LadyArwen baktım ama seninde benim gibi sanki silinik birşey var çok erken yaptığımız için heyecanlarımız bir demekki 😃 erken test aldım bile ama negatif çıkacak korkusundan şu an yapamıyorum akşam yaparım belki ama tekrar tekrar negatif üzüyor insanı 5 gün bi aktivite mi bulsam testi mi yapsam 😀 hiç sabrım yok
petramathias ggmom deneyeyimm 1 saat içinde yapıp atıcam eğer sizin dediğiniz gibi belirgin birşey görürsem dayanamadım akşama test aldım onu yapıcam görmezsem testi sonraya saklıcam 🥲🥹😂😆
petramathias D_er_ya aslında erken gebelik testleri de ortadan açılıyor kalem gibi olanlar onu da açmıştım önceden ama bu açık olanlar direk ambalajdan böyle çıkıyor öyle yapıyorsun dış kabuğu yok, max çizgisine kadar batırıp bekliyorsun 15 - 20 sn 🥰
Zarifokur petramathias bence geçsin ondan sonra regl olunca bu kadar üzülmüyor insan ama negatif görünce daha çok üzüyor
petramathias Zarifokur nasıl bişey yapayım mesela kitap okuyorum aklımda, işyerinde sürekli ayaktayım şantiyedeyim yine aklımda, yatıyorum aklımda, kalkıyorum aklımda 😃 nasıl çıkacak bu aklımdan