petramathias Zarifokur nasıl bişey yapayım mesela kitap okuyorum aklımda, işyerinde sürekli ayaktayım şantiyedeyim yine aklımda, yatıyorum aklımda, kalkıyorum aklımda 😃 nasıl çıkacak bu aklımdan
petramathias petramathias Zarifokur prens_prenses_annesi Ayshe-h Caglacolak5237 LadyArwen maalesef bu şekilde negatif çıktı çok üzgünüm, güvenilir bir test 6 gün öncesi net sonuç veren prodictor gölge yaptığı için çizgi sanmayın yok yani 😞😔😢
petramathias ggmom ama bu lh testi hcg ile aynı değill yumurtlama olup olmadığına bakıyordu 🥲 yinede yapmış oldum , akşam erken gebelik testi yapıcam yarına kan testi yaptırayım o zaman 😋❤️
ggmom petramathias benim de lh testiydi reglden ucgun önce üç gün boyunca çift çizgi çıktı adet günümde de normal test yaptım pozitif çıkınca kan verdim
Caglacolak5237 petramathias canım bende erken gebelik yaptım adetten 2 gün önce çıkmadı. Adetin geçmesini bekle
Ayshe-h Yaaa hayırlısı canım. InsaAllah pozitif testim diye de atarsın. Hiç sıkma canını Rabbım sağlıkla ve hayırla bir evlat nasip edecektir inşaAllah