ggmom petramathias ovulasyon testi mi bu ben de adetimden 3 gün önce gozukmustu onda ama hamileymişsin gibi hissettim 😊
petramathias Yeniyeniden Booksandcats Bende göremedim şu an 😃 Sabah sabah gözlerim yanıldı galiba yada öyle görmek istedim 🥲
Zarifokur petramathias bu erken gebelik testi değil çıkmaz normal ama bence böyle çok bekleme aklını dağıt zor biliyorum ama aklın başka bir yerde olunca geliyorlar
petramathias Caglacolak5237 bekleyemiyorum 🥲 3 ay oldu deneyeli doktor geçen ay tüp bebek tedavisi olman lazım Amh 0.8 dedi, bu ay bir sürü şey yedim içtim doğal ümitleniyorum işte
petramathias Ayshe-h yaa bende ilk defa testte az belirgin birşey gördüm 5.dakikada. Diğerlerinde hiç böyle görmemiştim 🥹
petramathias petramathias Zarifokur prens_prenses_annesi Ayshe-h Caglacolak5237 LadyArwen maalesef bu şekilde negatif çıktı çok üzgünüm, güvenilir bir test 6 gün öncesi net sonuç veren prodictor gölge yaptığı için çizgi sanmayın yok yani 😞😔😢
Zarifokur petramathias bence geçsin ondan sonra regl olunca bu kadar üzülmüyor insan ama negatif görünce daha çok üzüyor
petramathias ggmom hayır ovulasyon testinin yanında çıkan hamilelik testi. Henüz ovulasyon testlerini kullanmadım nasıl kullanacağını bilmiyorum yeni aldım ama içindeki hamilelik testini yaptım
petramathias ggmom yaaa düzenlemişsiniz demekki içinize doğdu inşallah 🥰❤️ isteyen herkese nasip olsun ben erken hamilelik testi alayım mı şu pahalı olandan 5 gün var
ggmom petramathias ben yumurtlama bakıyordum acaba ne zaman diye meraktan arkadaşta 5 tane kalmıştı bana vermişti son 3 u hem çift çizgi çıktı sonra regl gunumdu olmadim kasette yaptım çift çıktı onda da ilk oğlumu öyle ogrenmistm :)
petramathias D_er_ya hayır açık test bu kaset yada erken hamilelik değil bu şekilde ambalajdan çıkıyor 🥰
petramathias ggmom maşallah Allah banada nasip eder inşallah, oğlunuzun bahtı yolu açık ve güzel olsun 🥰