pikacuu_ Hilalaydink yaa çok az kalmış senin sonucu öğrenmene müjdeli haberi bekliyoruz senden inşallah ☺️🥰
Derennn700 Hilalaydink canım benim bugün 12. Gün birazdan kan vermeye gidecem inşallah pozitifi görürüz 🤗
Derennn700 Hilalaydink belirtti bende 6. Günden sonra başladı göğüslerim şişti bi kaç gündür de adet olacakmışım gibi karnımda ağrı vardı 🥹
Mrl-1gvn Sedanurasdf Dr sanırım rahmin kalınlaşmasına bakıyor ondan sonra transfer olunuyor ben adetimin 14.gununde transfer oldum.
Hilalaydink mrp2023 biliyorum ama yine de moralimi bozmak istemiyorum negatif olursa diye o yüzden gününde vereceğim en azından o günü zaten bekliyordum diyip olumsuz bir sonuç olursa hazırlıklı olmuş olurum
Kivircikkuala Mrl-1gvn doktoru aradım hemşireyle konuştum bizlik bi durum söz konusu değil havalardandır stresten olur falan dedi
Bbk88 Hilalaydink bana doktor d vitamini verdi hamile kalana kadar kullanacaksın dedi tüp bebek doktoru 🫡
Hilalaydink Bbk88 ne güzel benim doktorum profesör Dr. Olmasına rağmen böyle bir şey demedi. Mutlaka düzenli kullanın çok faydası varmış
Hilalaydink Sedanurasdf ben adetimin 2.gününden itibaren toplam 12 gün sonra transfer oldum. Ama bu kişiden kişiye göre değişebilir çünkü rahim kalınlığınıza kontrol edip transfer günü veriyor doktorunuz
Kivircikkuala Hilalaydink evet canım ve bana dedikleri transferi gerçekleştirdik ya havalardan yada stresden falan