Hilalaydink Sedanurasdf ben adetimin 2.gününden itibaren toplam 12 gün sonra transfer oldum. Ama bu kişiden kişiye göre değişebilir çünkü rahim kalınlığınıza kontrol edip transfer günü veriyor doktorunuz
pikacuu_ Hilalaydink yaa çok az kalmış senin sonucu öğrenmene müjdeli haberi bekliyoruz senden inşallah ☺️🥰
Derennn700 Hilalaydink canım benim bugün 12. Gün birazdan kan vermeye gidecem inşallah pozitifi görürüz 🤗
Derennn700 Hilalaydink belirtti bende 6. Günden sonra başladı göğüslerim şişti bi kaç gündür de adet olacakmışım gibi karnımda ağrı vardı 🥹
Mrl-1gvn Sedanurasdf Dr sanırım rahmin kalınlaşmasına bakıyor ondan sonra transfer olunuyor ben adetimin 14.gununde transfer oldum.
Hilalaydink mrp2023 biliyorum ama yine de moralimi bozmak istemiyorum negatif olursa diye o yüzden gününde vereceğim en azından o günü zaten bekliyordum diyip olumsuz bir sonuç olursa hazırlıklı olmuş olurum
Kivircikkuala Mrl-1gvn doktoru aradım hemşireyle konuştum bizlik bi durum söz konusu değil havalardandır stresten olur falan dedi
Bbk88 Hilalaydink bana doktor d vitamini verdi hamile kalana kadar kullanacaksın dedi tüp bebek doktoru 🫡
Hilalaydink Bbk88 ne güzel benim doktorum profesör Dr. Olmasına rağmen böyle bir şey demedi. Mutlaka düzenli kullanın çok faydası varmış