Trabzon61- 13 haftalım bende buz soguk meyveler tuzlu seyler cekiyor canım tatlı isdeğim hiç yok 11 haftalık sormusdum daha olusmadı ama erkege gidicek gibi deği bende ruyaamdam da kız dogurdugumu görmüştüm hayırlısı artık bide ben yogurt yiyince midem kötünoluyo çıkarıyorum sizdede oluyormu
Merry12 Tugce8 15+4teyiz en başından beri ekşi baharatlı ve soğuk soğuk içecek tükettim kız olur diye herkes söyledi ama oğlum gelecek inşallah sağlıkla alalım cinsiyeti çokta önemli değil :))
Fatmaacylnn Tugce8 benim canım hiçbir şey istemiyordu her şeyden tiksinmiştim sürekli çıkarıyordum 12.haftalıkken erkek dedi doktorum. Şuan da 13.haftalığız yeni yeni düzelmeye başladım 🥰
ceren-123 14.haftaya girdik bugün doktor kıza benziyor yatkınlığı daha fazla dedi ama kesin değil dedi 😂 daha çok merak ettim değişir mi sizce
Annelikmghb Tugce8 17 haftada cinsiyet öğrendik ben rüyamda görmüştüm kız olacağını cinsiyet icin belirtiler hurafeler safsata bence oğluma hamileyken belirtiler başkaydı buda kız belirtiler baska hayırlısıyla saglilikla gelsinler insallah
Sehnaz34 Annelikmghb benimde belirtiler kız gibi idi bende öyle hissettim hep ve rüyamda da kız gördüm bir kez ama kimseye de söylemedim hayırlısı diyip durdum ama doktorumuz ikidir erkek dedi 😅bu da üçüncü erkek 🙄
Esra_nurr Ben dün gittim 20.haftada kesin söylerim dedi şuan 17 cinsiyeti partisi yapmak istiyorum aslında çok merak ediyorum 😂 burayada görsel atasım var ama bu zamana kadar bekledim biraz daha bekle diyorum
sacmalamakizim Tugce8 11+3′de iken devlette ki doktor erkeğe benziyor dedi, özele gittim 1 ay sonra kıza benziyor dedi, 1 hafta sonra daha çağırdı yine gittim yine kız dedi. 😅 Şuan 18 haftalığım devletin ve özelin onayıyla kesin kız. 😅
zeynosileannis Tugce8 ya sıcaklardan dolayı çoğu hamile buz istiyor yiyor aslında ama bence cinsiyet için 16. Haftayı bekleyin derim 12 de tahmin yapıyorlar ama genelde değişiyor o. Ama genel olarak erkek bebek hamileliği daha rahat geçiyor derler bulantı falan var mı 😊
Duyguerbasbozkaya zeynosileannis Valla bende 13.haftamda öğrendim cinsiyeti bı hafta arayla doktor erkek olduğunu soyledi ve hiç soylendigi gibi rahat geçmedi şuan 17 haftaya girdim geçen haftaya kadar dört ay boyunca sürekli midem bulandı, iştahsızlık,kilo verme halsizlik devam etti
Tugce8 zeynosileannis bulantı var istifar etmiyorum ama cok halsizim dermanım yok uyumak istiyorum hep nereyi bulsam yatıyorum 🤣🤣
AysenTpbs Haftam benim ve mide bulantısı, halsizlik var… Bu aylarda aşerilmiyor. Hatta hamilelikle genel olarak aşerme olayının olmadığı iddia ediliyor. Canımızın çektiği şeyler ya normal hayatta ki boğazımız ya da vücutta eksik değerler varsa ona yöneliyormuşuz. Yediğimiz şeye göre cinsiyet belirleme olayı bence saçma… Tam zıttı olan bir sürü insan var.
Duyguerbasbozkaya AysenTpbs kesinlikle o ben gebelikten önce çok çikolata sever yerdim gebeligimde çikolata ve tatlıdan tiksinti geldi sadece tuzlu ve ekşi yemek istedim ama erkek 😁
aslincaa 13+2 olduk haftaya cinsiyet öğrenmeye gideceğiz. Bir kaç şey hariç hiç tiksinme ve kusmam olmadı şimdiye kadar, canımda ne tarlı ne ekşi istiyor sadece çorba yoğurt ayran tarzı şeyler istiyor. Benim gibi olup cinsiyeti öğrenenler var mı
zeynosileannis Duyguerbasbozkaya olabilir benim arkadaşım 6 ay boyunca sürekli eridi bitti resmen bulantidan erkek bebeği oldu. Genelde öyle derler ya o yüzden söyledim 😊
ceren-123 Tugce8 geçen hafta gitmiştim ben yarın yine gideceğim bakalım 🫠👼🏻 Kesin söyler herhalde artık 😁