benim-kalbim-o Tugce8 bende 13 haftalığım benimde canım soğuk meyve, buz, eksi, tuzlu, soğuk şeyler çekiyor hep tatlı yiyince midem bulanıyor 12 haftalıkken doktor erkeğe benzetti bidahaki kontrolde öğrenirim inşallah 🤗
gizem3435 Tugce8 iki oğlum var büyüğü 13 yaşında küçüğü 16 aylık.. rüyamda erkek olacağını gördüm hiç merak etmiyorum artık.
Tugce8 hyl_34 benim kuzenim de öyleydi kuzum ordan bildim 😅😅Saglık lı kucagımıza almak nasıb etsin, Rabbım 💗
Tugce8 turkan403 masallah benim de kızlarım var bu bebegım de kız, gıbı geliyor ıcımden ama bir hafta daha sabır 💗💗
Merve-metin Limonlukek21 bende yeni başladı aslında yoktu 2 gündür sürekli rüya görüyorum kızım olduğunu belki ondan etkilenip öyle diyorum tabi ki öncelikle sağlıklı olması önemli canım
turkan403 Tugce8 rabbim gönlümüze göre versin canım vala ben bişi hisetmiyom😁🤭😂 herşeye hazırlıklı duruyom bazen
DNZMHMHT Tugce8 bende 11 haftaligim yarin randevum vsr buyuk ihtimalle belli olmaz ama 15 gun sonra kontrolim olacak komtrol zamaninda belki bi ihtimal gosterirlerse ogrenebilirim cinsiyetlerini. Gostetmrzlerse de aetik bir ay sonraya kalir:)
Tuba4124 Tugce8 bende yarın gidicem öğrenmeye 13 haftalık oldum 3 oğlum var inşallah Buda sağlıklı bir kız evladıdır 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻