twn_babymom Tugce8 Merhaba bende 11+4 hamileyim bende soğuk içecek meyve limon bunlar canım çekiyor cinsiyet bende öğrenmedim henüz bu arada ikiz gebelik kendisinden oldu ilk hamilelik 😇 sen hangi şehirdesin hangi hastaneyi tercih ediyorsun
Tugce8 twn_babymom Saglık la ınsallah iki yavrunuzu kucagınıza alırsınız 💙💗ben Kayseri de oturuyorum sehır hastanesi ne gidiyorum
Abdulmenap Valla bende 11 hafta 4 günlükken özele gittim doktorum kız dedi 13 haftalık yine kız dedi bugün 16 hafta 2 hünlük olduk erkek dedi bende anlamadım şu an değişir mi acaba doktorumda normalde senelerin doktoru yani
Silan_Abdullah Tugce8 sakın yapmayın şeker olabilirsiniz ve çok zorlanırsınız dikkatli tüketin lütfen
Bahar3302 Tugce8 ben ikinci kızımda sürekli buz yedim 9 ay boyunca ve kısin ortasında hep canım çekerdi 😀
myavocado Tugce8 14. haftada öğrenmiştik erkek bekliyorum. İlk üç ay sürekli ekşi ayva, erik ve yoğurt istemişti canım hep, son aya geldim hiç tatlı ile aram olmadı 😅
Rabia_95 Kızlar kese yuvarlaksa erkek, ovalse kız diye biliyorum ultrasona bakın. Ultrasonu gören erkek diyor, karnıma bakan kalcan büyümüş kızın olacak diyor bakalım bende inşallah salı günü öğrenecegim.
gizem3435 1eliff ben iki erkekten sonra yine erkek hissediyorum 🫣 hayırlısı olsun hakkımızda inşallah
Mty24- Tugce8 ama sonra erkek erkek dedi bakalım yarın bırdaha gıdecegım devlet hastaneleri neden böyle hala mılattan kalma teknolojıler mevcut😏