Emelnurcakit
1500de görmüş müydün keseyi kalp atışını
Transferin 10. Günü ve transferler buraya toplaşalım
Emelnurcakit verdim canım malesef negatif
Derennn700 üzülme canım hayırlısı olsun sen denemlere devam et
Derennn700
Rabbim tez zamanda sağlıklıca nasip etsin emeklerimizi boşa çıkarmasın rabbim insallah canim
Derennn700 Hayırlısı olsun inşallah rabbimin vardır bir hikmeti olur Allah’ın izniyle…
Yaprak- herşeyin hayırlısı tabi bakalım nasibimiz ne zaman gelse
Anneadayi356 Amin inşallah beni en iyi tüp bebek anneleri anlar çok zor bir süreç rabbim bize kolaylaştırsın 🤍
Mrl-1gvn tabi ne gelse ondan baş üstüne yıpratıcı bir süreç çok dikkat ettim herşeyime çok sağlıklı beslendim ama doktorumun deyimiyle nasibinde varsa paraşütle bile atlasan o sana tutunacak nasip değilse de ne yaparsanda gidecek o yüzden şükrediyorum belki de sağlıklı değildi Allah dualarımı kabul etti hep sağlıklı hayırlı evlat istedim aman kafanı şişirdim rabbim hiç birimize evlat hasreti vermesin
Derennn700 Rabbim geciktiriyorsa guzellestircektir inşallah sabredelim mukafatimizi elbet verir bir gün hayırlısıyla 🤲🏻 dualarımızı daha bol edelim rabbim hayırlısıyla kolay eylesin istediklerimizi inşallah olur sıkma üzme kendini pes de etme olur Rabbim izniyle Rabbim sevindircektir bir gün inşallah 🤲🏻❤️😁
Mrl-1gvn amin canım benim hepimizi inşallah teşekkür ederim 🤍🤍🤍
Anneadayi356 Tek embryo mu konuldu
Zeyno800
Cift kuzum ama tek yumurtanın içinde 5. Gün embriyosu
Anneadayi356 sadece kese görmüştük sonra kalp atışı için tekrar çağırmıştı ☺️
Emelnurcakit inşallah bende sağlıklıca hepsini görürüm bakalım hafiften heyecanım var
Anneadayi356 hep iyi düşünün olumlu düşünün 🙏🏻 ben tüp bebek sürecine başladığımızdan beri hep olumlu düşündüm çok şükür şuana kadar bir sorun oluşmadı 💕
Emelnurcakit bende ilk defa bu tedavimde o kadar içim rahatti ki hep olucak dedim hep olumlu düşündüm içim hala çok rahat gerçekten düşünce çok önemli
Anneadayi356 aynen şuan çoğu kişi bana çok dikkat et bak tüp bebek riskli vs diyor tabi dikkat ediyorum ama milletim dediği gibi sürekli yatmıyorum hep iyi olacak diye düşünüyorum Allah’a şükür bir sorun yaşamıyorum 🙏🏻🥰
Derennn700 Benimde negatif çıktı değerim 1.20 çıktı maalesef benimde olmadı nasipte yokmuş daha
Mrl-1gvn ya çok üzüldüm canım herşeyin hayırlısını dileyelim senin başka var mıydı embriyon ve regl oldun mu
Derennn700 yok canım benim tek embriyoydu regl olmadım kan testim negatif çıktı 1.20 değerim