Yaprak- herşeyin hayırlısı tabi bakalım nasibimiz ne zaman gelse

Mrl-1gvn tabi ne gelse ondan baş üstüne yıpratıcı bir süreç çok dikkat ettim herşeyime çok sağlıklı beslendim ama doktorumun deyimiyle nasibinde varsa paraşütle bile atlasan o sana tutunacak nasip değilse de ne yaparsanda gidecek o yüzden şükrediyorum belki de sağlıklı değildi Allah dualarımı kabul etti hep sağlıklı hayırlı evlat istedim aman kafanı şişirdim rabbim hiç birimize evlat hasreti vermesin

Derennn700 Rabbim geciktiriyorsa guzellestircektir inşallah sabredelim mukafatimizi elbet verir bir gün hayırlısıyla 🤲🏻 dualarımızı daha bol edelim rabbim hayırlısıyla kolay eylesin istediklerimizi inşallah olur sıkma üzme kendini pes de etme olur Rabbim izniyle Rabbim sevindircektir bir gün inşallah 🤲🏻❤️😁

Anneadayi356 hep iyi düşünün olumlu düşünün 🙏🏻 ben tüp bebek sürecine başladığımızdan beri hep olumlu düşündüm çok şükür şuana kadar bir sorun oluşmadı 💕

Emelnurcakit bende ilk defa bu tedavimde o kadar içim rahatti ki hep olucak dedim hep olumlu düşündüm içim hala çok rahat gerçekten düşünce çok önemli

Anneadayi356 aynen şuan çoğu kişi bana çok dikkat et bak tüp bebek riskli vs diyor tabi dikkat ediyorum ama milletim dediği gibi sürekli yatmıyorum hep iyi olacak diye düşünüyorum Allah’a şükür bir sorun yaşamıyorum 🙏🏻🥰