Mervedezz Fatma96 yani bi de doğumdan iki gün önce kontrole gittiğimde 3100 gr dedi ona nazaran normal doğuma almışlar 😅daha 19 yaşında ilk doğumumdu trawma yaşttılar
Sb5454 Fasulyelendikk bende 36 dayım 3.500 doktorum 18 gün ilerde dedi çiğer geliştirici iğne vuruldum erken doğum için
Ebrusisli Aeell çok şükür geçti kızlar rabbim hepinize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
Gurmuss Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim, bnmkide pozisyonunu almamış 33 ü haftaya kadar dönmediyse daha dönmez dedi o yüzden sezeryan olabilir dedi doktor, nasip kısmet normal doğumdan yanaydım bakalım nolucak
Fatma13cengiz myavocado valla canım özellikle kılo alsın diye bişey yemedim aslında canım ne isterse onu yedım ilk hamilelikte 3,360 doğmuştu
DEF_ikiprensbirprensesmom İki gün önce 36+4 dük 3241gr dı. 5 ağustosta tekrar kontrol var. Doğum için gün belirleriz artık. En geç 16 Ağustos demişti doktor daha önce ama bir türlü net tarih vermedi. Bizim beyefendi yerinde rahat çünkü 😊 kızımda 38+6 için gün vermişti doktorum ama kızım 38+0 da kendi gelmek istemişti. Nişanım gelmişti açılmam olmuştu aynı gün sezeryan olmuştum(makat geliş olduğundan) şimdi oğlumuzda makat geliş. Bakalım Rabbim alnımıza ne yazmış yaşayıp göreceğiz. Sağlıkla kavuşalım hepimiz inşallah. 🤲🏼🌸
Mrykrmz Ebrusisli çok doğru ya bazıları şeker hastası oluyor o yüzden bebek kilolu oluyor farkında değiller normalin dışındaki kilolarda pek sağlıklı değil bu yüzden hiç kafama takmıyorum artık doktor ne dediyse o
Eylem_96 Gurmuss 33 haftalikken özelde 2200 devlette 2400 dendi ikisiniz ortalaması olarak düşünüyorum artık
Glsmbln Gurmuss 37. Haftadayim 3.600kilo olmuş ama sürekli aciktiriyor çok yiyorum hepsini o alıyor sanırım
gizosss Beybyi et ürünlerini haftada 2 kesin yiyorum. Hergun muhakkak yumurta yiyorum. Ara ara kefir içiyorum. Kaşar ceviz fındık bunları eksik etmiyorum oyle çok da ekstra birsey yapmıyorum bakıldığında. Bazen de ne yaparsanız yapın bebek kilo alamayabiliyor. Akışına bırakmak lazım sağlıklı olsunlar da doğduktan sonra da alırlar kiloyu.