Annelik_yolunda Irmak154 bende 33üm 1600 kilo banada gayet iyi demişti . Sorun etmeyin her bebek ve her annenin yapısı farklı oluyor
BebekHrcn Irmak154 benimde 31 haftalık ama geride dedi doktor 29+4 ile uyumlu çıktı 1350 gram dedi üzüldüm
Eylul41 Sumruhazal merhaba o haftaya gore bebeginiz.masallah ileride ne yediniz benimde bebegimi 2 kiloya getirmem gerekiyor erken dogum.riski var diye doktorum 2 kiloya gelince sıkıntı yok dedide
Sumruhazal Eylul41 doktor haftası ile uyumlu olduğunu söyledi genelde günde 1 tane yumurta yemeye çok dıkkat edıyorum muz cevız kaşarlı tost bunlar bebeğe çok yarıyormus onun harıcınde pek dıkkat etmiyorum desem yerıdır eğer sızın de bebişin sağlığı yerınde ise çok kafaya takmayın inşallah gününde gelır saglıkla alın kucağınıza
serapmusta 28+0 da 1180 gr demişti. İlk bebeğim gününü doldurmasına rağmen biraz zayıf doğduğu için normal mi diye sordum şu anda bi sorun yok eğer bi gerilik olursa bundan sonra farkedilir zaten dedi doktorum. 32 de tekrar gideceğim bakalım.
Rukiyeates63 Benim ilk kızım 2 200 gram doğdu çok küçük tü ama sonradan çok güzel kilo almaya başladı hiç sorun etmeyin bence
Eylul41 Sumruhazal ben daha once 2 erken dogum yaptim 1 kiloyu dahi goremedik bu seferde risk var ondan dolayi 2kilo olursa cok sevinecegiz🙂
Yagmuraselyasemin Sevcan62 secde ayetini yüksek sesle dinlemek çocuğun doğum pozisyonuna gelmesini sağlıyor muş denemek istersen
ssusal Gurmuss 37+6 yız 37+4 Ken acile gittim 2660gr ölçtü 35 haftalık kontrole gittiğimizde 2470 ti yani neredeyse 3 haftada 200 gram almış düşük diye kafama takıyorum ama
Serfgm_11 Gurmuss 33+4 hafta 2250gr dedi doktorum. Gebelik şekerim olduğu için gelişiminde bi sıkıntı olur diye korkuyordum ama Allah’a şükür şimdilik bı sıkıntı yokmuş
Aeell Eylul41 bende 6 aylık doğum yaptım 1 kilo 350 gram bol bol ceviz fındık ve yumurta tüket her akşam sut iç sabah muhakkak sut iç tabi sen yapiyomusun desen ben şimdiki gebelikte azima lokma almadan midem bulanıyor